Selfie μέσα σε ένα Chevrolet El Camino εμφανίστηκε η γνωστή και εκκεντρική τραγουδίστρια της Pop Lady Gaga, δείχνοντάς μας την προτίμησή της στα κλασικά αυτοκίνητα.

Selfie μέσα σε ένα Chevrolet El Camino εμφανίστηκε η γνωστή και εκκεντρική τραγουδίστρια της Pop Lady Gaga, δείχνοντάς μας την προτίμησή της στα κλασικά αυτοκίνητα.

Δεν θα πιστέψετε με τι κυκλοφορεί η Lady Gaga!

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Πολλοί καλλιτέχνες δηλώνουν οπαδοί των μηχανοκίνητων, πόσο μάλλον "κλασικών" οχημάτων και σε πολλές περιπτώσεις να είναι και οι ίδιοι συλλέκτες ή να κυκλοφορούν με κάποια από αυτά στην καθημερινότητά τους. Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με την Lady Gaga κια τις "κλασικές" της επιλογές.

Όταν κάποιος κάνει αναφορά, για «εκκεντρικότητα καλλιτεχνών»,εύκολα στο μυαλό μας θα ερχόταν η μορφή της Lady Gaga.

Προκαλώντας συχνά σάλο με τις εμφανίσεις της, ή τις ενδυματολογικέςτης προτιμήσεις, δεν θα έκανε φυσικά κάτι λιγότερο από εντύπωση και το «μηχανοκίνητο»όχημά της. Πώς;

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η ίδια ντυμένη στα μαύρα,φιγουράρει μέσα σε ένα αντίστοιχα μαύρο, καλογυαλισμένο Chevrolet El Camino, με ιδιαίτερο οδηγικόύφος.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το φευγαλέο «κλασικό» pick up της Chevrolet, πιστεύεται πως ανήκει στην 29χρονη τραγουδίστρια της pop μουσικής, μιας πουδημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό του Facebook της, μετην φράση «Κάποια πράγματα ποτέ δεν φεύγουν από την μόδα».

Δεν είναι πάντως η μόνη φορά που έρχεται σε «επαφή» με τοντομέα της αυτοκίνησης, μιας που έχει θεαθεί να κινείται με McLaren, Porsche και σε ένα κόκκινο Rolls-Royce με τοπαρατσούκλι Bloody Maryαπό το ομώνυμο τραγούδι της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA