H Lexus έκανε πιο άνετη την LC
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Lexus έκανε πιο άνετη την LC

2.375 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Ακόμα πιο άνετη και με βελτιωμένο χειρισμό έκανε την LC η Lexus, η οποία ανακοίνωσε μηχανικές τροποποιήσεις, τόσο για το κουπέ όσο και για το κάμπριο μοντέλο.

Πιο άνετη η Lexus LC

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στη βελτίωση των LC κουπέ και κάμπριο προχώρησε η Lexus μέσω μία σειράς τροποποιήσεων. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιώσεις ανάρτησης, λογισμικού, ακόμη και ασφάλειας, με στόχο να διατηρηθεί το αυτοκίνητο ανταγωνιστικό, συνεχίζοντας την πορεία τους στις αγορές.
 

Καλύτερη απόκριση τιμονιού

Η Lexus αναφέρει πως έχει προχωρήσει σε αλλαγές στις ρυθμίσεις της ανάρτησης της LC κουπέ χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο υπογραμμίζει πως οι αλλαγές αυτές έχουν βελτιώσει την απόκριση του τιμονιού και προσφέρουν στον οδηγό καλύτερη αίσθηση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Βελτιώσεις υπάρχουν ακόμα και στο λογισμικό των προφίλ οδήγησης. Πλέον το προφίλ «Normal» προσφέρει περισσότερη άνεση και το Sport S+ ελαφρώς πιο ευκρινή χειρισμό. Η Lexus λέει ότι ως αποτέλεσμα της ενημέρωσης η ανάρτηση διαχειρίζεται καλύτερα τις πιέσεις που ασκούνται κατά τη διάρκεια της οδήγησης.  
 

Νέος επιλογέας ταχυτήτων και πιο αναπαυτικά καθίσματα

Από κει και πέρα στο εσωτερικό ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων για το αυτόματο κιβώτιο εμποδίζει πλέον το οδηγό να επιλέξει την όπισθεν ενώ το αυτοκίνητο κινείται προς τα εμπρός, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμα «λιθαράκι» στο τομέα της ασφάλειας. Παράλληλα τα μπροστινά καθίσματα έχουν επανασχεδιαστεί με βαθύτερα μαξιλάρια που κάνουν πιο αναπαυτικό το ταξίδι.
 

Δύο κινητήρες για το κουπέ, ένας για το κάμπριο

Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο κινητήρων, ενός υβριδικού V6 3,5 λίτρων που συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων CVT ή ενός V8 5,0 λίτρων «παντρεμένο» με ένα συμβατικό αυτόματο κιβώτιο. Το κάμπριο μοντέλο θα προσφέρεται αποκλειστικά με την δεύτερη επιλογή, ενώ οι τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από 99.500 λίρες (περίπου 118.700 ευρώ) για το κουπέ και 102.725 λίρες (122.600 ευρώ περίπου) για το κάμπριο.

Ανεβάζει το επίπεδο της LC η Lexus.
-Καλύτερη απόκριση τιμονιού και βελτιωμένη ανάρτηση.
-Νέος επιλογέας ταχυτήτων και πιο αναπαυτικά καθίσματα.
-Δύο κινητήρες για το κουπέ, ένας για το κάμπριο.
Στα πολυτελή μοντέλα θα επέλεγες τον «Ιάπωνα» ή τα γερμανικά είναι καλύτερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center