3 φωτογραφίες »

H Superformance πουλά το MKIII-R χωρίς μοτέρ.

Η MKIII-R Cobra

2.417 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

Μπορεί να είναι αντίγραφο της Shelby Cobra, ωστόσο η Superformance κατάφερε να συνδυάσει τα θρυλικά ρετρό στοιχεία του μοντέλου με μοντέρνες πινελιές.


Αν θέλει κάποιος να οδηγήσει ένα όχημα που φέρνει στο μυαλό αμέσως το Shelby Cobra αλλά συμπεριφέρεται σαν καινούργιο αυτοκίνητο, το Superformance MKIII-R θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Η Superformance είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να κατασκευάσει ένα αντίγραφο Cobra με άδεια από την ίδια την Carroll Shelby Licensing Inc., και στόχος της με αυτό το αυτοκίνητο είναι να δώσει στο κλασικό αυτό μοντέλο μοντέρνες πινελιές.

Ο CEO της Superformance Lance Stander δήλωσε: «Το Superformance MKIII-R είναι ο τέλειος συνδυασμός ενός κλασικού old-school αυτοκινήτου σχολείου με μοντέρνο στυλ, Το MKIII-R είναι ένα κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας. Η δημοτικότητα αυτού του οχήματος είναι υψηλότερα από κάθε άλλη εποχή. Φροντίσαμε πολύ να διασφαλίσουμε πως το Superformance MKIII-R θα ζωντανεύει την εμβληματική κληρονομιά του Cobra». 

Καθώς η Superformance πουλά το MKIII-R χωρίς μοτέρ, οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται εδώ φοράει έναν κινητήρα V8 Roush απόδοσης 520 ίππων και 698 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 79.900 δολάρια χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή το μοτέρ, η μετάδοση, η υφασμάτινη οροφή, το σύστημα air condition και πολλές άλλες ανέσεις.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda