Το βελτιωμένο pony car θα έχει κάτω από το καπό των V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων αναβαθμισμένο σε Στάδιο 3.

Η εν λόγω Mustang λαμβάνει επίσης νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερα διαφορετικά settings.

Η Roush δίνει στο pick-up νέα ανάρτηση.

H Μustang & το F-150 pick-up της Roush

1.943 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Τις αναβαθμίσεις της τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στην εμφάνιση των δύο αυτών μοντέλων παρουσίασε η Roush. Δείτε τα.

Στην παρουσίαση της βελτιωμένης Mustang και του τροποποιημένου F-150 pick-up που θα φέρει μαζί της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης προχώρησε ο οίκος Roush.

H Μustang θα είναι βαμμένη στo χρώμα Race Red και θα εξοπλίζεται με τον TVS R2650 κομπρέσορα του οίκου. Το βελτιωμένο pony car θα έχει κάτω από το καπό των V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων αναβαθμισμένο σε Στάδιο 3 με την συνολική απόδοση του αυτοκινήτου να φτάνει τα 710 άλογα και τα 827 Νm ροπής, ισχύς που μόνο η εργοστασιακή Shelby Mustang GT500 μπορεί να φτάσει.
 
Η εν λόγω Mustang λαμβάνει επίσης νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερα διαφορετικά settings ενώ σε σχέση με την εργοστασιακή έχει και αρκετές διαφοροποιήσεις στην εμφάνισή της που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός διαχύτη, μοναδική γρίλια, καινούριους εισαγωγείς αέρα, ειδικές πλαϊνές ποδιές, διακριτή πίσω αεροτομή κ.α

Όσον αφορά το F-150, η Roush δίνει στο pick-up νέα ανάρτηση που του δίνει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και του προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στις off-road διαδρομές και πιο επιθετικό στυλ. Μεγάλες είναι επίσης οι διαφορές του στην εμφάνιση.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
 

AUTOFIT PASXA
4green