Πώς θα σας φαινόταν να κατασκευαστεί ένα τέτοιο crossover από την Ford;

Η Mustang σε crossover;

3.847 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Mε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ford να ετοιμάζει ένα crossover υψηλών επιδόσεων, η X-Tomi παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο. Τι λέτε;

Με την Ford να έχει ήδη ανακοινώσει ότι είναι μέσα στα άμεσα πλάνα της η κατασκευή ενός crossover/SUV υψηλών επιδόσεων με πολύ σπορτίφ χαρακτηριστικά και μυώδες αμάξωμα, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design έσπευσε να παρουσιάσει σε ψηφιακή εικόνα πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο.

Παρά το γεγονός ότι η Ford διέψευσε ότι το αυτοκίνητο που ετοιμάζει θα λάβει ονομασία που θα παραπέμπει στην θρυλική Μustang, είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την τελευταία γενιά της.
 
Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η σχεδίαση του αμαξώματος παραπέμπει στο σύνολο της στη Μustang ενώ το ίδιο μπορεί να πει κανείς και τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Εκεί όμως οι ομοιότητες τελειώνουν αφού τόσο η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα τεράστια ικανά σε off-road διαδρομές ελαστικά όσο και τα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους των τροχών θυμίζουν αμέσως το Ranger Raptor pick-up. Μάλιστα σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το ψηφιακό αυτό μοντέλο υιοθετεί εδώ και την γρίλια του Raptor ενώ θα μπορούσε να πει κανείς πως και ο εμπρός προφυλακτήρας δίνει εκ νέου μια πιο επιθετική αίσθηση.

Εσείς τι λέτε; Πώς θα σας φαινόταν να κατασκευαστεί ένα τέτοιο crossover από την Ford;

peugeot
test center