Το ρεκόρ της δεύτερης μεγαλύτερης πίστας, πίσω από αυτή του Nürburgring, κατέκτησε η Porsche 911 GT2 RS.

Η Porsche 911 GT2 RS των ρεκόρ (+vid)

2.126 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Το ρεκόρ της δεύτερης μεγαλύτερης πίστας, πίσω από αυτή του Nürburgring, κατέκτησε η Porsche 911 GT2 RS, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Στην Αυστραλία και στην μόνιμη πίστα «The Bend Motorsport Park» ταξίδεψε η Porsche 911 GT2 RS, με στόχο να κατακτήσει το ρεκόρ της νέας διαδρομής κάτι το οποίο και πέτυχε, σύμφωνα με όσα αναφέρει η φίρμα.
 
Αν και η νέα αυτή διαδρομή άνοιξε φέτος, το γερμανικό μοντέλο δεν έχασε καθόλου χρόνο και πάτησε την άσφαλτο με τον οδηγό Warren Luff να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της 911 GT2 RS, η οποία χρειάστηκε 3 λεπτά και 24.079 δευτερόλεπτά προκειμένου να καλύψει την απόσταση των 7.7 χιλιομέτρων.
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πόσο καλός είναι ο χρόνος σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα, καθώς όπως προαναφέραμε η πίστα είναι καινούργια, ωστόσο το γεγονός πως το μοντέλο λέγεται ότι έχει κάνει τους καλύτερους χρόνος σε Magny-Cours, Hockenheim, Sachsenring και Willow Springs, μας κάνει να είμαστε βέβαιοι πως αν μη τι άλλο θα έχει διασχίσει αρκετά γρήγορα το εν λόγω σημείο.
 
Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως το κορυφαίο επίτευγμα του μοντέλου είναι ο χρόνος 6:47:25 στο Nürburgring τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατεβάζοντας το 6: 52,01 της Huracan Performante της Lamborghini.
 
Δείτε στιγμές από την προσπάθεια της Porsche 911 GT2 RS.
 

Mercedes
test center