Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάζεται Gemballa GTR 8XX Evo-R BiTurbo.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάζεται Gemballa GTR 8XX Evo-R BiTurbo.

Η Porsche «σφαίρα» της Gemballa 828 ίππων

2.984 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

Η αγάπη της Gemballa για τα μοντέλα της Porsche (και της McLaren) είναι γνωστή με την γερμανική εταιρεία να έχει βελτιώσει πολλά από αυτά, ωστόσο αυτή η 911 Turbo S είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα έργα της.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάζεται Gemballa GTR 8XX Evo-R BiTurbo και είναι σε θέση να  φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο που ένας άνθρωπος δεν προλαβαίνει να πει ούτε το όνομα του, χάρη βεβαίως στα 828 άλογα που διαθέτει!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η εταιρεία αναφέρει πως το συγκεκριμένο μοντέλο αγγίζει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2.3 δευτερόλεπτα, ενώ για «ακουμπήσει» τα 200 χλμ./ώρα χρειάζεται 7.5 δευτερόλεπτα. Αν ο οδηγός συνεχίσει να πατάει το γκάζι τότε θα δει το κοντέρ να σταματά στα 360 χλμ./ώρα που είναι και η μέγιστη ταχύτητα.
Για να καταφέρει η βελτιωτική εταιρεία να φτάσει σε τέτοιο σημείο τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, πρόσθεσε μεταξύ άλλων μεγαλύτερες βαλβίδες, νέους υπερσυμπιεστές, ένα επανασχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης, ένα ισχυρότερο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι ειδικοί πραγματοποίησαν και μια επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Gemballa  το κόστος όλου αυτού του βελτιωτικού πακέτου ανέρχεται στις 49,800 ευρώ!!!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center