• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Την αλλαγή της ονομασία της ανακοίνωσε η ομάδα της Sauber στη Formula 1, η οποία στο νέο πρωτάθλημα για το 2019 θα ονομάζεται Alfa Romeo Racing.

Η Sauber έγινε Alfa Romeo Racing!

Διαβάστηκε από 2193 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2019
 

Την αλλαγή της ονομασία της ανακοίνωσε η ομάδα της Sauber στη Formula 1, η οποία στο νέο πρωτάθλημα για το 2019 θα ονομάζεται Alfa Romeo Racing.

Η χορηγία στo όνομα της ομάδας από την ιταλική μάρκα που υπάρχει από πέρυσι, σηματοδότησε την επιστροφή της στην F1 μετά από το 1985, ωστόσο πλέον με την ονομασία Alfa Romeo Racing, αναβιώνει στο μέγιστο βαθμό ένα όνομα το οποίο συνδυάστηκε με τίτλους το 1950 και το 1951.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στη λειτουργία της ομάδας δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή, καθώς η ιδιοκτησία και η διαχείριση της Sauber παραμένουν αμετάβλητες και ανεξάρτητες από την νέα ονομασία.
 
Μιλώντας για το γεγονός ο επικεφαλής της Alfa, Frederic Vasseur δήλωσε: «Είναι ευχάριστο να ανακοινώσουμε ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 η ομάδα θα αγωνιστεί με το όνομα της ομάδας Alfa Romeo Racing Μετά την έναρξη της συνεργασίας με την χορηγία του 2018, η ομάδα μας έκανε φανταστική πρόοδο στο τεχνικό, εμπορικό και αγωνιστικό τομέα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε κάθε τομέα της ομάδας μας».
 
Τέλος να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα του 2019 τα δύο μονοθέσια της Alfa Romeo Racing θα οδηγηθούν από τους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi.

Tags: ALFA ROMEO