Η Spectre είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Spectre είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce

1.566 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Η Rolls-Royce μέχρι το τέλος της δεκαετίας θέλει να είναι πλήρως ηλεκτρική μάρκα και σήμερα έκανε την αρχή αποκαλύπτοντας το πρώτο της χωρίς ρύπους μοντέλο. Ο λόγος για την Rolls-Royce Spectre.

Υπερπολυτελές ηλεκτρικό σούπερ κουπέ την ονομάζει η μάρκα

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Rolls-Royce είναι πλέον εδώ. Ο λόγος για την Spectre μέσω της οποίας η πολυτελής βρετανική μάρκα κάνει την αρχή στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, πριν τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Η αποστολή της εταιρείας είναι να γίνει πλήρως ηλεκτρική μέχρι το τέλος της δεκαετίας, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκίνησης, όπως η ησυχία κατά την κίνηση, η αυξημένη ροπή και ο μεγαλύτερος χώρος στο εσωτερικό είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στις αρετές τις οποίες θέλει να έχουν τα μοντέλα της. Μέσω της Spectre η Rolls-Royce υποστηρίζει πως δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία αυτοκινήτων, την οποία αποκαλεί κατηγορία υπερπολυτελών ηλεκτρικών σούπερ κουπέ. Στην πραγματικότητα, το premium ηλεκτρικό όχημα θα τοποθετηθεί ως πνευματικός διάδοχος της Phantom Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η πιο αεροδυναμική Rolls-Royce

Σχεδιαστικά η Spectre δεν φαίνεται δραματικά διαφορετική σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της μάρκας. Εντούτοις η γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος είναι πιο στενή και μάλιστα φωτίζεται με 22 LED, την ώρα που φιλοξενεί το αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο σήμα της μάρκας γνωστό και ως Spirit of Ecstasy. Μιλώντας για αεροδυναμική, η Spectre είναι το πιο αεροδυναμικό μοντέλο της Rolls-Royce στην ιστορία της με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,25 Cd.

Πολυτελές εσωτερικό

Το εσωτερικό της Spectre είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά καμπίνα που έχει υπάρξει σε αυτοκίνητο της Rolls-Royce. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η μάρκα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι η προαιρετική λειτουργία Starlight Doors, η οποία ενσωματώνει 4.796 φωτιζόμενες LED κουκκίδες στο εσωτερικό που θυμίζουν αστέρια. Επίσης νέα για την Spectre είναι τα μπροστινά καθίσματα, τα οποία έχουν εμπνευστεί από τη βρετανική ραπτική.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda