Το ψηφιακό σχέδιο της Supra σε έκδοση Shooting Brake.

H Supra Shooting Brake;

1.967 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Στυλ αρκετά διαφορετικό θα μπορούσε να προσφέρει μια Shooting Brake έκδοση στην γκάμα της Supra. Εσείς τι λέτε;


Aσχετα εάν η σχεδίαση της νέας Supra και η επιλογή της Τοyota να πάρει δάνειο μοτέρ από την BMW αρέσει στους φίλους της αυτοκίνησης, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς πως το ιαπωνικό sports car δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους petrolheads.

Xαρακτηριστικό είναι ότι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν σταματούν να παρουσιάζουν τις δικές τους ψηφιακές προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Supra σε μια σειρά από διαφορετικά αμαξώματα. Τις προάλλες, σας δείξαμε πως θα ήταν μια 4θυρη grand tourer Supra για όσους θα ήθελαν να συνδυάσουν τον fun to drive χαρακτήρα του αυτοκινήτου με τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Στο νέο ψηφιακό σχέδιο, η νέα Supra παίρνει την μορφή Shooting Brake, κάτι που σημαίνει πως το πίσω μέρος στο σύνολο του είναι αρκετά διαφορετικό. Εκ πρώτης όψης φαίνεται πως το αυτοκίνητο δεν είναι το ίδιο αεροδυναμικό, ωστόσο μια Supra με τέτοιο αμάξωμα θα είχε ένα πλεονέκτημα που το πραγματικό μοντέλο δεν έχει στην διάθεσή του. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι νέες διαστάσεις του, αφού αυτο το είδος αμαξώματος προσφέρει άπλετο χώρο στο πισω μέρος . Παράλληλα, μια Shooting Brake έκδοση θα αποτελούσε ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο και θα τραβούσε τα βλέμματα στον δρόμο αφού, αυτοκίνητα με τέτοια αμαξώματα τείνουν να εξαφανιστούν.

Εσείς τι λέτε; Θα σας άρεσε μια Supra Shooting Brake;
 
 

peugeot
NISSAN