Η Volkswagen μετέτρεψε ένα σεντάν σε ένα τετράθυρο κάμπριο
5 Φωτογραφίες »

Η Volkswagen μετέτρεψε ένα σεντάν σε ένα τετράθυρο κάμπριο

2.471 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2024)

- Η VW έκανε κάμπριο το Virtus για την επίσκεψη του προέδρου της χώρας
- Πιο ευρύχωρο στο πίσω μέρος και με ειδική μπάρα για να στέκεσαι όρθιος
- Το μοντέλο θα τοποθετηθεί σε μουσείο εντός του εργοστασίου της VW

Η VW έκανε κάμπριο το Virtus για την επίσκεψη του προέδρου της χώρας

Η Volkswagen, μετά το crossover T-Roc με την αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, αφαίρεσε την οροφή από ένα Virtus (μια σεντάν έκδοση του σούπερ μίνι Polo) και το μετέτρεψε σε κάμπριο σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων. Αυτό το κάμπριο-σεντάν είναι ένα μοναδικό project που σχεδιάστηκε ειδικά για την επίσκεψη του Βραζιλιάνου προέδρου Luiz Inácio Lula da Silva στο εργοστάσιο της VW στο Sao Bernardo do Campo, στο Σάο Πάολο. Ο πρόεδρος της χώρας ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο ενώ επέβαινε στο πίσω μέρος αυτού του ιδιόμορφου αυτοκινήτου

Πιο ευρύχωρο στο πίσω μέρος και με ειδική μπάρα για να στέκεσαι όρθιος

Tο νέο μοντέλο δεν φαίνεται να έχει καθόλου οροφή, αφού καμία από τις εικόνες δεν δείχνει το Virtus με την οροφή στη θέση της, ενώ εκτός από την απώλεια των μεσαίων και τρίτων κολόνων, το αυτοκίνητο έχει υποστεί κι άλλες αλλαγές. Η βραζιλιάνικη ομάδα της VW επιμήκυνε το μεταξόνιο, με αποτέλεσμα να γίνει πιο ευρύχωρο πίσω. Αυτή η τροποποίηση, ωστόσο, κατέστησε αναγκαία την αλλαγή του μεγέθους του ρεζερβουάρ καυσίμου. Επιπλέον, τοποθετήθηκε μια μπάρα μεταξύ των μπροστινών και των πίσω καθισμάτων, επιτρέποντας στους επιβάτες στο πίσω μέρος να κρατιούνται από αυτήν ενώ στέκονται όρθιοι.

Το μοντέλο θα τοποθετηθεί σε μουσείο εντός του εργοστασίου της VW

Το κάμπριο Virtus είναι το πέμπτο όχημα που τροποποιεί η Volkswagen Βραζιλίας για τις επισκέψεις του προέδρου της χώρας, μετά το Fusca/Beetle (1959, 1993), το Polo Sedan (2003) και το Fox (2005). Το αυτοκίνητο αναμένεται να τοποθετηθεί σε ένα μουσείο ιστορικών οχημάτων που βρίσκεται εντός του εργοστασίου της VW.

Mercedes
KIA