Οι πρώτες επίσημες εικόνες που δείχνουν το νέο Jeep Wrangler, έχουν κάνει πλέον την εμφάνισή τους.

Περάν των τριών εικόνων η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στις 29 Νοεμβρίου, όταν η Jeep θα αποκαλύψει το Wrangler στο Auto Show του Λος ¶ντζελες.

Η αποκάλυψη του Wrangler

3.211 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Οι πρώτες επίσημες εικόνες που δείχνουν το νέο Jeep Wrangler, έχουν κάνει πλέον την εμφάνισή τους, αρχίζοντας με αυτό τον τρόπο να ξετυλίγεται το «κουβάρι» των λεπτομερειών λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο ντεμπούτο του.

Περάν των τριών εικόνων η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο επιβεβαιώνεται πως το νέο Wrangler θα προσφερθεί σε εκδόσεις δύο και τεσσάρων θυρών, ενώ θα υπάρχουν και οι δύο επιλογές hard-top και soft-top.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, ωστόσο λέγεται πως κάτω από το καπό θα υπάρξουν αρκετές επιλογές μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας, ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας, μία υβριδική έκδοση, αλλά και μια αναβαθμισμένη έκδοση του V6 κινητήρα 3.6 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιείται στο τρέχον μοντέλο και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Wrangler όταν θα βγει από τη γραμμή παραγωγής, θα είναι σε θέση να δεχτεί πολλά από τα έξτρα αξεσουάρ που θα προσφέρει η αυτοκινητοβιομηχανία, τα οποία παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της SEMA που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στις 29 Νοεμβρίου, όταν η Jeep θα αποκαλύψει το Wrangler στο  Auto Show του Λος ¶ντζελες.          

peugeot
skoda