Συγκεντρωμένες οι περισσότερες Lamborghini ,σε bosozoku στυλ, του Τόκυο, για τα μάτια σας μόνο.

Συγκεντρωμένες οι περισσότερες Lamborghini ,σε bosozoku στυλ, του Τόκυο, για τα μάτια σας μόνο.

Η φωλιά του... ταύρου (+video)

2.896 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Ξενάγηση στην φωλιά του… ταύρου ή διαφορετικά στην σπηλιά του Αλαντίν, επί ιαπωνικού εδάφους, μας κάνει ένας τυχερός επισκέπτης με τις βελτιωμένες Lamborghini και όχι μόνο σε στυλ bosozoku.

Για όσους δεν γνωρίζουν την έννοια bosozoku, αποτελεί το στυλ που λάνσαραν κάποιοι νέοι στην Ιαπωνία, με ακραία βελτιωμένες αισθητικά και όχι μόνο μοτοσυκλέτες, ενώ πλέον έχει περάσει ως όρος και στις εκεί βελτιώσεις αυτοκινήτων.
  
Ο τυχερός επισκέπτης, που κάποιος τον έβαλε στα άδυτα ενός πολύ premium γκαράζ, τράβηξε video για να απαθανατίσει τις περίεργες σε αρκετές περιπτώσεις Lamborghini. Φανταχτερά χρώματα, νίκελ λεπτομέρειες, διακοσμητικά στρας και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, βρίσκεται μέσα σε αυτό το γκαράζ.
Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στο Τόκυο και στο εσωτερικό του φιλοξενεί τις περισσότερες Lambo σε στυλ bosozoku. Είναι σχεδόν σύνηθες να τις βλέπεις στους δρόμους του Τόκυο, αλλά το να τις βρει κάποιος μαζεμένες είναι δύσκολο. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, σίγουρα θα παρατηρήσετε και μια Ferrari F50 εκεί μέσα. 
Μήπως κάποιοι θα ήθελαν να τρίψουν το λυχνάρι του Αλαντίν για να βρεθούν εκεί, ενδεχομένως στο κάθισμα της θέσης του οδηγού κάποιας εκ των Lambo, που θα δείτε; Πείτε μας ποια σας τράβηξε περισσότερο την προσοχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO