Το όνομα καθώς και ακριβείς πληροφορίες για αυτό το καινούριο σπορ μοντέλο δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Η νέα Lotus Esprit;

2.387 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Mια μελέτη για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο sportscar της Lotus που λέγεται πως θα είναι έτοιμο το 2020 παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

H Lotus έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο το 2020 που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της μάρκας και θα τοποθετηθεί πάνω από το Evora.

Το όνομα καθώς και ακριβείς πληροφορίες για αυτό το καινούριο σπορ μοντέλο δεν έχουν αποκαλυφθεί, πληροφορίες όμως κάνουν λόγο ότι θα πρόκειται για τον απόγονο την θρυλικής Esprit, ενώ πιθανό είναι να λάβει και το ίδιο όνομα. Από το ίδιο sportscar εμπνεύστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Pol Santos που προσπάθησε να παρουσιάσει πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα προσθήκη στην γκάμα της βρετανικής εταιρείας, αν αυτή αποφάσιζε να κρατήσει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του θρυλικού μοντέλου στην σχεδιαστική ταυτότητα της νέας Esprit.
 
To καπό, η πίσω σχεδίαση και η τεράστια αεροτομή δίνουν τον τόνο και μας θυμίζουν αρκετά το παλιό μοντέλο, ωστόσο κάπου εκεί οι συγκρίσεις σταματούν, αφού η πρώτη Esprit είχε πιο κοφτερή σχεδίαση, αν αντιθέσει με το παρόν σχέδιο που είναι πιο μυώδες και μοντέρνο.

Κατά πόσο η Lotus θα προτιμήσει να αναβιώσει την Esprit θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, όταν και θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φώς οι πρώτες πληροφορίες.

Toyota
test center