Στην εικόνα παρουσιάζεται η πίσω όψη του πρωτότυπου.

Η «προφητεία» της Hyundai στη Γενεύη

3.389 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το γεγονός που θα μας απασχολήσει για τον επόμενο ένα περίπου μήνα και η Hyundai θα δώσει το παρών έχοντας μαζί της ένα νέο πρωτότυπο που ονομάζεται Prophecy.


Πολλά στοιχεία για το αυτοκίνητο δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά στο σύντομο δελτίο τύπου της κορεατικής μάρκας αναφέρεται που το Prophecy πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μάλιστα μέσω αυτού η Hyundai επιδεικνύει τη την επέκταση της σχεδιαστικής της γλώσσας. Οι παραπάνω αναφορές συνοδεύτηκαν από μία εικόνα teaser την οποία μπορείτε να δείτε παραπάνω και ένα βίντεο, που προβάλλεται παρακάτω.
 
Στην εικόνα παρουσιάζεται η πίσω όψη του πρωτότυπου. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελούν τα μεγάλα φτερά και τα κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα στα δύο άκρα του προφυλακτήρα. Μία λεπτή, όπως φαίνεται, αεροτομή έχει ενσωματωμένη μία φωτιζόμενη μπάρα LED που αποτελεί το τρίτο φως φρένου, ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχει και μία ακόμη. Στο βίντεο μπορούμε να δούμε και το μπροστά μέρος όπου έχουν τοποθετηθεί λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Ως γενική εικόνα θα λέγαμε πως το αυτοκίνητο θυμίζει μία πιο «μεγαλόσωμη» Porsche 911.
 
Σύμφωνα με τη Hyundai «Το Prophecy δεν ακολουθεί τις τάσεις. Τονίζει τη διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου».
 
Η… «προφητεία» της Hyundai θα επαληθευτεί στις 3 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όταν και οι Κορεάτες θα αποκαλύψουν επίσημα το νέο Prophecy.
 

NEO TRAFIC
moto