Το επιβλητικό νέο Peugeot 2008 ήρθε για να ηγηθεί της κατηγορίας του, φέρνοντας μαζί του, τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot και όλες τις νέες προηγμένες τεχνολογίες της. Ποιες είναι αυτές;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επιβλητικό νέο Peugeot 2008 ήρθε για να ηγηθεί της κατηγορίας του, φέρνοντας μαζί του, τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot και όλες τις νέες προηγμένες τεχνολογίες της. Ποιες είναι αυτές;

Peugeot 2008

2.663.645 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το επιβλητικό νέο Peugeot 2008 ήρθε για να ηγηθεί της κατηγορίας του, φέρνοντας μαζί του, τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot και όλες τις νέες προηγμένες τεχνολογίες της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η γοητευτική σχεδίαση, η ευρυχωρία και η ποιότητα της καμπίνας, η στιβαρότητα στο δρόμο και η τεχνολογική αρτιότητα του Peugeot 2008 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.



Από την πρώτη ματιά το δυναμικό παρουσιαστικό του 2008 σε κερδίζει. Οι χυτές γραμμές του αμαξώματος αναμειγνύονται με αιχμηρές ακμές και σε συνδυασμό με το υπερυψωμένο αμάξωμα διαμορφώνουν ένα άκρως κυρίαρχο σύνολο στην κατηγορία των B-SUV. «Μαγνήτης» βλεμμάτων, το ιδιαίτερα εκφραστικό εμπρός μέρος, όπου ξεχωρίζει η LED υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων με τους 3 «όνυχες». Παρομοίως εντυπωσιακό και το πίσω μέρος, όπου το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ τονίζει ακόμα περισσότερο τις αθλητικές αναλογίες του νέου 2008 και η γυαλιστερή μαύρη φάσα που ενώνει τα φώτα τονίζει την προσωπικότητά του.



Εντυπωσιακή τεχνολογία, αψεγάδιαστη ποιότητα
Η καμπίνα στο νέο 2008 είναι σχεδιασμένη με premium προδιαγραφές. Τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας και η τεχνολογία του φουτουριστικού i-Cockpit συναρπάζει: Τιμόνι μικρών διαστάσεων, οθόνη αφής HD 10” και διαμορφώσιμος 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι τα high-lights, τα οποία συμπληρώνονται από το υψηλών προδιαγραφών ηχοσύστημα της Focal με 10 ηχεία. Επιπροσθέτως, οι  χώροι της καμπίνας θα φιλοξενήσουν με άνεση μια οικογένεια και το ευρύχωρο και εύκολα προσβάσιμο πορτ-μπαγκάζ των δύο επιπέδων θα εξυπηρετήσει τις δυσκολότερες μεταφορικές σας ανάγκες.



Κυρίαρχο στο δρόμο και με προηγμένους κινητήρες
Με το νέο Peugeot 2008 η οδήγηση μετατρέπεται  σε απολαυστική εμπειρία. Η υψηλή θέση οδήγησης του νέου 2008 εξυπηρετεί την περιμετρική ορατότητα, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια εκτός δρόμου περιπέτεια. Συγχρόνωςς, η καλορυθμισμένη ανάρτηση εξασφαλίζει κορυφαία επίπεδα άνεσης και ποιοτική κύλιση, αναδεικνύοντας παράλληλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου 2008. Φυσικά πάντοτε με την αρωγή των προηγμένων συνόλων PureTech και BlueHDi, αμφότερα σε εκδόσεις 100 ή 130 ίππων, με τις ισχυρότερες εκ των οποίων, να συνδυάζονται με το «βελούδινο» αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8.

Η Peugeot προσφέρει το 2008 στην ελληνική αγορά από 18.500 ευρώ στην έκδοση 1.2 PureTech 100S&S Active.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Toyota
test center