Το Bridgestone Dueler A/T 001 είναι ένα ευέλικτο ελαστικό παντός εδάφους που συνδυάζει εντός και εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για άνετο ταξίδι. Είναι ιδανικό για αυτοκίνητα SUV & 4x4. Δείτε περισσότερα

Το Bridgestone Dueler A/T 001 είναι ένα ευέλικτο ελαστικό παντός εδάφους που συνδυάζει εντός και εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για άνετο ταξίδι. Είναι ιδανικό για αυτοκίνητα SUV & 4x4. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Bridgestone Dueler A/T 001

2.636.192 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Έχοντας σχεδιαστεί με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της Bridgestone, το Dueler A / T 001 είναι ένα καλά ισορροπημένο ελαστικό, που προσφέρει στους ενθουσιώδεις off-roaders την δυνατότητα να οδηγήσουν όπου θέλουν σε χώμα, λάσπη ή άσφαλτο, προσφέροντας εξαιρετικό χειρισμό και έλεγχο, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, όλο το χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι μηχανικοί της Bridgestone έχουν διασφαλίσει ότι η ανθεκτικότητα και η χιλιομετρική απόσταση του Dueler A / T 001 είναι βελτιωμένες από τον προκάτοχό του Dueler A / T 694. Έχουν επίσης βελτιστοποιήσει τη γεωμετρία του πέλματος και την σύνθεση της γόμας, ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες εδάφους, συμπεριλαμβανομένου του χιονιού και της λάσπης.

¶λλωστε, το Dueler A/T 001 είναι σχεδιασμένο  με το κατάλληλο γεωμετρικό μοτίβο, ώστε να σας μεταφέρει όπου θέλετε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και άνεση. Τα ψηλά τακούνια και τα μεγάλα διάκενα στο μοτίβο του πέλματος προσφέρουν στο ελαστικό εξαιρετική απόδοση έλξης ώστε να οδηγείτε με ασφάλεια σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, στεγνούς χωματόδρομους και λασπώδη, βραχώδη εδάφη.

Οι λάτρεις των all terrain ελαστικών θα εκτιμήσουν το νέο σχεδιασμό του πέλματος, αλλά και το πλευρικό τοίχωμα που φέρει το σύμβολο 3P-MSF (Three Peak Mountain Snow Flake), που πιστοποιεί ότι το εν λόγω ελαστικό είναι κατάλληλο για χειμερινή οδήγηση, με ασφαλές και σταθερό κράτημα σε παγωμένο υγρό οδόστρωμα και χιονισμένες επιφάνειες.

Στο δρόμο, το ελαστικό της Bridgestone αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο ελαστικό. Ο σχεδιασμός των εγκοπών συμβάλει στον άμεσο χειρισμό και στην σταθερότητα στις στροφές, προσφέροντας μία διαδρομή, που είναι ομαλή και ήσυχη. Επιπλέον, οι αυλακώσεις απομακρύνουν το νερό βελτιώνοντας έτσι την επαφή με το οδόστρωμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel