Ένα top θερινό ελαστικό, με υψηλές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και με αξιολόγηση Α στην ετικέτα . Με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένο από έναν εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών

Ένα top θερινό ελαστικό, με υψηλές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και με αξιολόγηση Α στην ετικέτα . Με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένο από έναν εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών, παγκοσμίως, με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία. Την Cooper Tires

Cooper Zeon CS8

2.664.000 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Cooper εξέλιξε, με τη συμβολή και του πρώην πιλότου της F1 David Coulthard, το θερινό ελαστικό Zeon CS8. Ο στόχος της είναι το να καλύψει απόλυτα τους οδηγούς, που αναζητούν ένα σπορ ελαστικό με τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και ασφάλειας τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Cooper Zeon CS8
  1. Γόμα με προηγμένες τεχνικές ανάμειξης
  2. Δομή για μείωση του θορύβου
  3. Πέλμα με 3D εγκοπές
  4. Koρυφαία απόδοση στο βρεγμένο
Σημεία υπεροχής
Για να προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και ασφάλειας, το Zeon CS8 διαθέτει μεγάλες περιφερειακές αυλακώσεις, ώστε να αποχετεύει τάχιστα το νερό και να αποφεύγεται το επικίνδυνο φαινόμενο της υδρολίσθησης.

Χαρακτηριστικό επίσης, είναι το σχέδιο πέλματος με 3D εγκοπές. Σχεδιασμός που βοηθά το ελαστικό να ζεσταθεί γρήγορα και έτσι να βελτιστοποιείται το κράτημα του στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η γόμα του Zeon CS8 είναι φτιαγμένη με προηγμένες τεχνικές ανάμειξης με στόχο:
- άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα &
- μείωση της αντίστασης κύλισης (προκειμένου να υπάρχει εξοικονόμηση καυσίμου).

Τέλος, η προστασία των  χειλιών της στεφάνης βοηθά στην προστασία των ζαντών από τα κράσπεδα, ενώ η δομή του ελαστικού είναι η  κατάλληλη για να μειώνεται ο θόρυβος κύλισης και να προσφέρεται περισσότερη άνεση στους επιβάτες.

Το Cooper Zeon CS8 είναι διαθέσιμο σε πάνω από 60 διαστάσεις με φάρδος πέλματος από 185 ως 245, διάμετρο ζάντας από 15 ως 18 ίντσες και δείκτη ταχύτητας από Τ ως Y.

Δείτε την κριτική του David Coulthard για το ελαστικό της Cooper


 


Cooper Tires μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών

Με παράδοση που ξεπερνά τα 100 χρόνια (!), η αμερικάνικη Cooper Tires είναι μια εκ των 10 μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή ελαστικών.

Διαθέτει πλήρη γκάμα θερινών και χειμερινών ελαστικών καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Από τους οδηγούς της καθημερινότητας μέχρι αυτούς που απαιτούν τις απόλυτα υψηλές επιδόσεις, αλλά και τους φανατικούς των πιο απαιτητικών off-road διαδρομών.

Το ισχυρό τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Cooper Tires έχει να επιδείξει τεχνολογίες αιχμής, στοιχείo που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο υψηλών επιδόσεων ελαστικό Zeon CS8, το οποίο εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον πρώην οδηγό της F1 και πρεσβευτή της γκάμας ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Cooper, David Coulthard.  Το Zeon CS8 είναι ένα υψηλής απόδοσης θερινό ελαστικό σχεδιασμένο να προσφέρει άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα. Εξ ου και η αξιολόγηση με Α στην ετικέτα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto