Ηλεκτρικά: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Μ.Υ.Φ.Α.Η.

Ηλεκτρικά: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Μ.Υ.Φ.Α.Η.

2.392 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μητρώου Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.), η οποία θα παρουσιάζει στο κοινό δεδομένα όπως η ακριβής θέση των φορτιστών, η διαθεσιμότητα, το κόστος, ο τρόπος πληρωμής κ.λπ.

Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας Μ.Υ.Φ.Α.Η.

Ένα ακόμα βήμα για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας, είναι γεγονός. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μητρώου Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.) , στη διεύθυνση: https://electrokinisi.yme.gov.gr μέσω της οποίας οι φορείς της αγοράς της ηλεκτροκίνησης  εγγράφονται στο Μητρώο και αποκτούν μοναδικό κωδικό ταυτοποίησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πηγή πληροφοριών για την ηλεκτροκίνηση

Πλέον, οι φορείς της αγοράς της ηλεκτροκίνησης θα μπορούν να «ανεβάζουν» στο Μ.Υ.Φ.Α.Η. δεδομένα όπως η ακριβής θέση των φορτιστών, η διαθεσιμότητα, το κόστος, ο τρόπος πληρωμής κ.λπ. και τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα και ορατά στους χρήστες της πλατφόρμας σε πραγματικό χρόνο.

Το καλοκαίρι η εφαρμογή για τα smartphone

Έτσι θα τηρείται ένας χάρτης για το δίκτυο φόρτισης της χώρας μας ενώ σε επόμενο χρόνο, μέσα στο καλοκαίρι, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση από το κινητό τους σε όλες αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητές συσκευές (για λογισμικό Android και iOS).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center