Ηλεκτρικό και «αγρίμι» το νέο baby SUV της Jeep
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό και «αγρίμι» το νέο baby SUV της Jeep

3.381 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Το νέο SUV της Jeep αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2022 με σκληραγωγημένη εμφάνιση και αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα των των ηλεκτρικών Peugeot 2008 και Opel Mokka

H Jeep ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα της με ένα ολοκαίνουριο baby SUV, το οποίο θα είναι φουλ ηλεκτρικό, θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα της Stellantis και πιθανότατα θα ονομάζεται Jeepster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με έμπνευση από μεγαλύτερα Jeep

Oι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας μέχρι αυτή την στιγμή για το αυτοκίνητο είναι λιγοστές, αν και το μοντέλο έχει ήδη κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στους δημόσιους δρόμους. Η Jeep δεν είναι έτοιμη να αποκαλύψει την σχεδίαση του αυτοκινήτου και για αυτό έχει τυλίξει το νέο της SUV με καμουφλάζ από άκρη σε άκρη.

Αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι πως το νέο SUV της Jeep θα είναι γεμάτο με πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα, θα έχει μαρσπιέ από αλουμίνιο μπροστά και πίσω ενώ, πιθανότατα, λόγω της ηλεκτρικής του φύσης, το αυτοκίνητο δεν θα χρειάζεται μεγάλους αεραγωγούς μπροστά και πως η γρίλια του θα είναι κλειστή. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα σου φέρνουν στο μυαλό το μεγαλύτερο Renegade, ενώ ένας σπορτίφ διαχύτης θα το κάνει να φαίνεται πιο δυναμικό.

Έρχεται το 2022 πάνω στην eCMP πλατφόρμα

Το μοντέλο θα βασίζεται στην eCMP πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζονται τα ηλεκτρικά Peugeot 2008, Οpel Mokka-e και DS 3 Crossback E-Tense. To ντεμπούτο του θα γίνει στα τέλη του 2022.

Θα γίνει το πιο μικρό μοντέλο Jeep
- Με έμπνευση από μεγαλύτερα Jeep σε σχεδίαση
- Αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς θερμικά μοτέρ
- Έρχεται το 2022 πάνω στην eCMP πλατφόρμα
Ποια τιμή θεωρείτε πως θα ήταν καλή για το νέο ηλεκτρικό baby SUV της Jeep;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw