• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ποιοτικά βγάζουμε το καπέλο στο Kodiaq με τη συναρμογή, το φινίρισμα και την εργονομία να είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου.

Στο εσωτερικό του Honda CR-V η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η σχεδίαση μοντέρνα, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η μεγάλη οθόνη αφής.

Μοντέρνα σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζουν την καμπίνα του Nissan X-Trail.

Εσωτερικά: Μοντέρνα X-Trail και CR-V, ποιοτικό Kodiaq

96.936 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Τα εσωτερικά και των τριών μοντέλων διακρίνονται για τη στιβαρή και ποιοτική κατασκευή τους, με τα επίπεδα της συναρμογής να βρίσκονται σε υψηλά στάνταρ και το φινίρισμά τους να μην διαθέτει κάποια ατέλεια, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει σε θέμα εργονομίας ή πρακτικότητας.
 
Πιο αναλυτικά, τώρα, η σχεδίαση των δύο ιαπωνικών μοντέλων είναι πιο ευφάνταστη και μοντέρνα συγκριτικά με αυτή του Kodiaq, το οποίο ωστόσο είναι ένα κλικ παραπάνω στο θέμα της ποιότητας.
 
Συγκεκριμένα, στο Honda CR-V τη διαφορά κάνει η παρουσία, στο κέντρο της κονσόλας, της οθόνης αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment, το οποίο βέβαια θα το θέλαμε λίγο πιο εύχρηστο, καθώς και ο επιλογέας ταχυτήτων που είναι τοποθετημένος ψηλά.
 
Στην περίπτωση του X-Trail τώρα, με εξαίρεση το κάτω μέρος του ταμπλό μπροστά από τον οδηγό, συναντάμε μαλακό αφρώδες πλαστικό, ενώ το σύστημα infotainment το οποίο προσφέρει πλήρη σύνδεση με smartphones, δίνει μια hi-tech αύρα.
 
Τέλος στο εσωτερικό του Kodiaq, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση μαλακού υλικού, ακόμα και σε πιο «κρυφά» σημεία, όπως συμβαίνει με ακριβότερες και premium προτάσεις, ενώ η 8 ιντσών, HD, έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο ανεβάζει την όλη εικόνα, η οποία μάλιστα παρέχει online υπηρεσίες στον οδηγό και στους επιβάτες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε