Φήμες θέλουν αυτό να είναι το νέο Hyundai Veloster N.

Σύμφωνα με διαρροή αυτό είναι το Hyundai Veloster.

Hyundai Veloster και Veloster N μαζί;

3.668 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Μπορεί η Hyundai να έχει προγραμματίσει το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Veloster, στο Auto Show του Ντιτρόιτ αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται η εμφάνιση του μοντέλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας γρηγορότερα και μέσα σε όλα φαίνεται πως υπάρχει και μία έκδοση Ν.

Αρχικά να θυμίσουμε πως το λογότυπο Ν παραπέμπει στην ισχυρή έκδοση του μοντέλου, όπου το συγκεκριμένο τμήμα της κορεατικής φίρμας έχει αναλάβει ο Albert Biermann πρώην επικεφαλής μηχανικός του τμήματος Μ της BMW.
 
Όπως βλέπουμε στις εικόνες που διέρρευσαν το αυτοκίνητο με την κόκκινη απόχρωση που συνδυάζεται με μαύρη οροφή φέρεται να είναι το νέο Hyundai Veloster, έχοντας μια ισχυρή έκδοση Ν που έρχεται με τη σειρά της να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ενός άλλου μοντέλου του i30 N.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως το ισχυρό Veloster θα παίρνει ισχύ από ένα τετρακύλινδρο 2λίτρο turbo κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει στο «καυτό» κορεατικό μοντέλο από 246 έως 271 ίππους.
 
Όπως φαίνεται το νέο Veloster Ν, έχει παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με το i30 N, ωστόσο περισσότερες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξουν κατά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.  

Toyota
moto