• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Kona Vs Nissan Juke

56.838 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2021)

Ανήκουν στα SUV πόλης, δηλαδή την πιο hot κατηγορία, είναι 1.000άρια turbo, με 120 άλογα (άρα και σβέλτα), και έχουν μόνο 10 ευρώ διαφορά! Συγκρίνουμε τα Hyundai Kona και Nissan Juke.

Τα Hyundai Kona και Nissan Juke είναι δύο μοντέλα της compact SUV κατηγορίας που διαθέτουν ξεχωριστό και έντονα νεανικό χαρακτήρα καλύπτοντας με άνεση τις περισσότερες ανάγκες που μπορεί να έχει ο υποψήφιος αγοραστής. Στις εκδόσεις μάλιστα με τους ικανούς κινητήρες του 1,0 λίτρου που εφοδιάζονται (με 120 ίππους το Kona και 114 το Juke) δεν μιλάμε για «βασικές» εκδόσεις, αλλά για εκδόσεις που προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο επιδόσεων και  οδηγικά. Επιπλέον, με την έκπτωση των 600 € από τη Nissan, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 18.090 € για το Kona και 18.100€ για τη Juke. Δηλαδή έχουν διαφορά μόλις 10 ευρώ! Όπως καταλάβατε, η σύγκριση ήδη ξεκίνησε και η μάχη θα είναι σκληρή. Πάμε να δούμε την έκβασή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εμφάνιση: Πιο δυναμικό το Juke, πιο εκλεπτυσμένο το Kona
Τo αισθητικό προφίλ και των δύο μοντέλων εκφράζει άμεσα το νεανικό τους χαρακτήρα με όμορφες λεπτομέρειες και στοιχεία που εντυπωσιάζουν, ενώ την εικόνα τους μπορούν να ενισχύσουν προαιρετικά οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν οι δυο εταιρείες. 

Το Hyundai Kona που πρόσφατα ανανεώθηκε, διαθέτει εκκεντρική εμφάνιση και ανάλαφρο στυλ προβάλλοντας έντονο δυναμισμό κυρίως μέσω του μπροστινού μέρους. Εκεί, βασικό σχεδιαστικό στοιχείο αποτελούν τα ανεξάρτητα φωτιστικά σώματα και το υπερυψωμένο καπό, ενώ οι όμορφες γραμμές στο πλάι και το επίσης ανασχεδιασμένο πίσω μέρος, συμπληρώνουν το καλαίσθητο και ξεχωριστό προφίλ.

Το ελαφρώς μεγαλύτερο σε μήκος Nissan Juke (4.210 χλστ. έναντι 4.165 χλστ. του Kona) στην τελευταία του γενιά συνεχίζει να αποτελεί ένα eye catching αυτοκίνητο, συνδυάζοντας τις έντονες ακμές με τις καμπύλες και την κουπέ αισθητική στο πίσω μέρος. Το μυώδες καπό εμπρός και τα όμορφα και ξεχωριστά LED φωτιστικά σώματα ως συνέχεια της εντυπωσιακής μάσκας V-Motion της Nissan συμπληρώνουν το ιδιαίτερα ξεχωριστό στυλ του Juke.
 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »