H Maserati λέγεται ότι θα γίνει σπόνσορας στο όνομα και τεχνικός συνεργάτης της Haas χωρίς να έχει κάποια εμπλοκή στην κατασκευή των κινητήρων.

Η ιταλική φίρμα δεν είναι άγνωστη με την F1 καθώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα πολλές χρονιές.

Και η Maserati στην F1;

3.997 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Marchionne να θέλει να βάλει και την Maserati στην F1 της επόμενης σεζόν; Mε ποια ομάδα θα συνεργαστεί;

Μετά την Alfa Romeo φαίνεται πως ίσως και η Maserati επιστρέψει στην Formula 1 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο CEO του FCA Group ετοιμάζει μια νέα συμφωνία, όμοια με αυτήν που έγινε ανάμεσα στην Αlfa Romeo και την Suaber. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως η ομάδα που θα συνεργαστεί η Fiat θα είναι η έτερη πελάτισσα της Ferrari, η Haas F1 Team.
Ο ίδιος ο Marchionne δήλωσε: « Nαι, πολύ πιθανώς να γίνει. Αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε ακόμα μακριά από μια τέτοια συμφωνία, ωστόσο ίσως κάτι τέτοιο γίνει στο μέλλον. Θα δούμε, ο χρόνος θα δείξει.»
 
H Maserati λέγεται ότι θα γίνει σπόνσορας στο όνομα και τεχνικός συνεργάτης της Haas χωρίς να έχει κάποια εμπλοκή στην κατασκευή των κινητήρων, όπως για παράδειγμα κάνει η Αston Martin με την Red Bull. To ποσό που θα κληθεί να δώσει η Maserati ως χορηγός θα είναι κοντά στα 23 εκατ. ευρώ με την συμφωνία να λέει πως το μονοθέσιο θα έχει τα χρώματα και το έμβλημά της.

Η ιταλική φίρμα δεν είναι άγνωστη με την F1 καθώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα πολλές χρονιές είτε ως κατασκευαστής είτε ως προμηθευτής μοτέρ μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1960.
 

NEO TRAFIC
moto