O πασίγνωστος τραγουδιστής και θρυλικός ροκ σταρ Steven Tyler είναι στο πλευρό του Emerson Fittipaldi.

Και ο Steven Tyler στο σποτ τoυ Stinger

2.678 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2018)

O ροκστάρ Steven Tyler θα βρίσκεται στο πλευρό του Fittipaldi στο σποτ της Κia για το Super Bowl. Δείτε την διαφήμιση.

O πασίγνωστος τραγουδιστής και θρυλικός ροκ σταρ Steven Tyler είναι στο πλευρό του Emerson Fittipaldi για την παρουσίαση του νέου Stinger GT για το ολοκαίνουριο διαφημιστικό της Κia που θα προβληθεί στο Super Bowl.

Ο φρόντμαν των Aerosmith εμφανίζεται να πλησιάζει το Stinger GT, έτοιμος να ανταγωνιστεί τον Fittipaldi αλλά αμέσως βάζει όπισθεν και ταξιδεύει πίσω στην δεκαετία του 1970. Στη συνέχεια, με την βοήθεια των CGI η Κia δημιούργησε μια νεότερη εκδοχή του Tyler ενώ από πίσω παίζει το γνωστό τραγούδι «Dream On» της αμερικάνικης μπάντας.
 
Ο αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Kia, κ. Saad Chenab δήλωσε: « To Stinger είναι ένα ονειρικό αυτοκίνητο που περίμεναν πολλοί φίλοι της αυτοκίνησης λόγω της σχεδίασης του, τα premium χαρακτηριστικά του και την καλή τιμή του. »

Το Stinger GT σχεδιάστηκε στην Φρανκφούρτη, προσφέρεται ως τετρακίνητο ή πισωκίνητο και λαμβάνει την ισχύ του από ένα διπλό turbo V6 μοτέρ 365 ίππων που δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 256 χλμ./ώρα.

peugeot
skoda