Kia Niro Plus: Ταξί αλλά και όχημα για εκδρομές
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Niro Plus: Ταξί αλλά και όχημα για εκδρομές

3.057 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2022)

Την απόφαση να προσφέρει το Niro για πιο πριβέ μετακινήσεις πήρε η Kia, προσφέροντας το μοντέλο τόσο ως ταξί, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στην εξοχή!

Για πιο πριβέ μετακινήσεις

Η Kia θέλει να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αυτοαποκαλείται «πάροχος λύσεων βιώσιμης κινητικότητας». Πέρα από την ορολογία του μάρκετινγκ, η περιγραφή αυτή αναφέρεται στις προθέσεις της να πουλήσει ειδικά κατασκευασμένα οχήματα. Στο πλαίσιο αυτό η μάρκα αποφάσισε ήδη υπάρχοντα μοντέλα, όπως για παράδειγμα το Niro, να κατασκευάζονται και για πιο πριβέ μετακινήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με βάση το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς

Συγκεκριμένα το Niro Plus θα προσφέρεται τόσο ως ταξί, αλλά και αυτοκίνητο υπηρεσιών Ride-Hailing, όσο και ως κανονικό μοντέλο για ιδιώτες ιδιοκτήτες που έχουν σκοπό να πάνε για κάμπινγκ ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες αναψυχής. Το μοντέλο έχει ως βάση του την προηγούμενη γενιά του κορεατικού μοντέλου, ωστόσο για τις νέες ανάγκες το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 10 χιλιοστά για να προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια. Η πιο προφανής αλλαγή είναι η ψηλότερη οροφή καθώς το ύψος έχει αυξηθεί κατά 80 χλστ. για πρόσθετο χώρο στο κεφάλι των πίσω επιβατών.

Στη Ν. Κορέα αλλά και σε άλλες χώρες

Η Kia αναφέρει ότι το Niro Plus θα πωλείται στην Νότια Κορέα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, με την Αυστραλία να είναι μία από αυτές. Το πλάνο είναι να πουληθεί ως Plug-in υβριδικό αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Αξίζει να σημειωθεί πως για να μεγιστοποιηθεί ο εσωτερικός χώρος πέρα ​​από τα κέρδη που επιτυγχάνονται με το να μεγαλώνει το αμάξωμα, το όχημα διαθέτει πιο λεπτές πόρτες θυρών και καθίσματα. Το υπόλοιπο εσωτερικό είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο, αλλά η Kia θα εγκαταστήσει μια οθόνη all-in-one για την έκδοση ταξί. Θα περιλαμβάνει ψηφιακό ταχογράφο, ταξίμετρο και πλοήγηση, ενώ έχει επίσης επιβεβαιωθεί η υποστήριξη για φωνητικό έλεγχο και ασύρματες ενημερώσεις.  

Επεκτείνεται στα ειδικά κατασκευασμένα οχήματα η Kia.
-Το Niro της προηγούμενης γενιάς γίνεται ταξί.
-Θα προσφέρεται επίσης και σε εταιρείες τύπου Uber, αλλά και σε ιδιώτες.
-Έχει μεγιστοποιήσει το εσωτερικό για μεγαλύτερη άνεση σε κεφάλι και πόδια.
Θα θέλατε το Kia Niro Plus να υπάρχει ως ταξί στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
moto