Με επιλογή diesel κινητήρα θα έρθει και στην Ευρώπη, κατά τα φαινόμενα, το Kia Stinger.

Με επιλογή diesel κινητήρα θα έρθει και στην Ευρώπη, κατά τα φαινόμενα, το Kia Stinger.

Kia Stinger: Eπιβεβαίωση για Ευρώπη

7.853 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Και στην γηραιά ήπειρο θα έρθει επίσημα το Kia Stinger σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, φέροντας και κινητήρα diesel, ενώ συζητείται μια ηλεκτρική έκδοσή του για το μέλλον.

Το Kia Stinger, το νέο sedan της εταιρείας, προκάλεσε αίσθηση με την επίσημη αποκάλυψή του, αλλά και διθυραμβικά σχόλια. Καθώς αποκαλύφθηκε αρχικά το μοντέλο για την αγορά των ΗΠΑ, τώρα επιβεβαιώνεται ότι το Stinger θα έρθει και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συγκεκριμένα, θεωρείται πολύ πιθανή η παρουσίασή του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο αυτής της χρονιάς. Για τις ευρωπαικές ανάγκες, το Stinger πιθανόν θα αποκτήσει τον τετρακύλινδρο diesel κινητήρα των 2,2 λίτρων που χρησιμοποιείται ήδη σε μοντέλα της Kia και της Hyundai, που θα συνδυάζεται με το κιβώτιο των 8 σχέσεων και με τετρακίνηση προαιρετικά.

Η Kia σκέφτεται ακόμη να παρουσιάσει και μια ηλεκτρική έκδοση του Stinger, καθώς η πλατφόρμα του μπορεί να δεχθεί μέρη από το υβριδικό Optima. Ο Spencer Cho της Kia αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι «δεν έχουμε άμεσα στα σχέδιά μας ένα ηλεκτρικό όχημα, αλλά έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε ένα αν υπάρξει ζήτηση».

Θυμίζουμε ότι, για το Stinger, έχουν μέχρι τώρα ανακοινωθεί δύο βενζινοκινητήρες, κυβισμού 2 και 3,3 λίτρων, με ισχύ 258 και 370 ίππων αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto