• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρόκειται για μια Porsche Carrera GT κατασκευής του 2005.

Σε καλή κατάσταση το εσωτερικό.

«Κούκλα» Carrera GT για πόσο;;

Διαβάστηκε από 1483 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/12/2018
 

Mια σπάνια Carrera GT σε άριστη κατάσταση βρίσκεται προς πώληση. Αξίζει όμως τόσα λεφτά;

Ένα πραγματικά σπάνιο μοντέλο βρίσκεται προς πώληση σε γαλλική ιστοσελίδα και αν οι αναφορές που λένε ότι έχει στο οδόμετρο του μόνο 111 χιλιόμετρα είναι σωστές, τότε ίσως είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για αυτόν που έχει τα απαραίτητα χρήματα για να πάρει στην κατοχή του.
 
Πρόκειται για μια Porsche Carrera GT κατασκευής του 2005 που μάλιστα φέρει μαζί το δικό της παρασκήνιο για τον τρόπο που μπήκε στην γραμμή παραγωγής. Η μάρκα αν και στην αρχή είχε δώσει το πράσινο φως για την κατασκευή αυτού του supercar με ένα V10 κινητήρα, η προσοχή που έδωσε η μάρκα στην ανάπτυξη της Cayenne, έβαλε τα σχέδια παραγωγής αυτού του μοντέλου στο συρτάρι. Λίγο αργότερα η μάρκα έκανε πίσω επιτρέποντας στους μηχανικούς να κατασκευάσουν ένα πρώτο concept αλλά τελικά οι φίλοι της Porsche απαίτησαν να μπει το αυτοκίνητο στην γραμμή παραγωγής.

Συνολικά κατασκευάστηκαν μόνο 1.270 αυτοκίνητα και όλα τους «φορούσαν» τον 5,7 λίτρων V10 κινητήρα σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Δεδομένης της άψογης κατάστασης στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο στις εικόνες, δεν είναι παράξενο που η τιμή του φτάνει περίπου το 1.300.000 ευρώ.