Αφού έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το νέο Opel Insignia GSi ξεκινάει σιγά σιγά την εμπορική του σταδιοδρομία στις αγορές της Ευρώπης.

Το νέο Opel Insingia GSi Grand Sport ξεκινά στην «πατρίδα» του τη Γερμανία από τα 45.595 ευρώ, ενώ το GSi Sports Tourer, η station wagon δηλαδή εκδοχή τιμάται από 46.595 ευρώ.

Το GSi προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν 2λιτρο bi-turbo diesel με 210 ίππους και 480 Nm ροπής, αλλά και έναν επίσης 2λιτρο turbo βενζίνης με 260 ίππους και 400 Nm ροπής. Αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Λανσάρεται το Opel Insignia GSi

4.265 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2017)

Δύο και κάτι μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του στη Φρανκφούρτη, το νέο Opel Insignia GSi ξεκινάει να λανσάρεται στις ευρωπαϊκές αγορές. Ας δούμε τις πρώτες τιμές και τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου επιδόσεων της Opel.

Αφού έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το νέο Opel Insignia GSi ξεκινάει σιγά σιγά την εμπορική του σταδιοδρομία στις αγορές της Ευρώπης. Στη Γερμανία και όχι μόνο το νέο μοντέλο μπορεί πλέον να παραγγελθεί.
 
Το νέο Insingia GSi Grand Sport ξεκινά στην «πατρίδα» του τη Γερμανία από τα 45.595 ευρώ, ενώ το Insingia GSi Sports Tourer, η station wagon δηλαδή εκδοχή τιμάται από 46.595 ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως το GSi προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν 2λιτρο bi-turbo diesel με 210 ίππους και 480 Nm ροπής, αλλά και έναν επίσης 2λιτρο turbo βενζίνης με 260 ίππους και 400 Nm ροπής. Αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
   
Εκτός από τους δύο παραπάνω κινητήρες, το νέο Insignia GSi παίρνει το σασί FlexRide, προσαρμοζόμενο σύστημα τετρακίνησης με «torque vectoring», κοντά ελατήρια που το χαμηλώνουν κατά 10 χλστ., φρένα της Brembo και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S. Ο οδηγός μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από τα γνωστά set-up Standard, Tour και Sport, ενώ επιπλέον υπάρχει αποκλειστικά η ρύθμιση Competition που ενεργοποιείται μέσω του κουμπιού του ESP.
 

Toyota
moto