Μεγάλο μέρος του αμαξώματος είναι καλυμμένο με καθαρό χρυσό «999» και αν δεν είναι αρκετό, η εταιρία μπορεί να επιχρυσώσει όλα τα μεταλλικά μέρη, χειρολαβές θυρών, πλευρικά μαρσπιέ, τις γρίλιες της τε
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεγάλο μέρος του αμαξώματος είναι καλυμμένο με καθαρό χρυσό «999» και αν δεν είναι αρκετό, η εταιρία μπορεί να επιχρυσώσει όλα τα μεταλλικά μέρη, χειρολαβές θυρών, πλευρικά μαρσπιέ, τις γρίλιες της τεράστιας μάσκας, ζάντες και πολλά άλλα.

Mansory Wraith Palm Edition 999

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2016)

Για όποιον θέλει να κάνει πιο πολυτελή, μοναδική και γρηγορότερη την Rolls Royce Wraith η εταιρία Mansory έχει την απάντηση.

Όποιος ονειρεύεται να αποκτήσει ένα Rolls Royce Wraith ντυμένο εξ ολοκλήρου με χρυσό, τότε η Mansory Wraith Palm Edition 999 είναι το αυτοκίνητο των ονείρων του. Πως γίνεται αυτό εφικτό; Επιλέγοντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του βελτιωτικού γερμανικού οίκου Mansory την έκταση των τροποποιήσεων που επιθυμεί από την τεράστια λίστα που του προσφέρεται. 
Συγκεκριμένα, ο οίκος του Μονάχου στο πακέτο αυτό περιλαμβάνει έναν μεγάλο όγκο αισθητικών και μηχανικών τροποποιήσεων, ώστε το καθένα Wraith Palm Edition 999 να είναι μοναδικό. Στην λίστα αυτή περιλαμβάνεται μεγάλο μέρος του αμαξώματος καλυμμένο με καθαρό χρυσό «999» και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η εταιρία μπορεί κατόπιν παραγγελίας να επιχρυσώσει όλα τα μεταλλικά μέρη, όπως χειρολαβές θυρών, πλευρικά μαρσπιέ, τις γρίλιες της τεράστιας μάσκας, ζάντες και πολλά άλλα.
Οι εξωτερικές λεπτομέρειες της Wraith Palm Edition 999 εκτείνονται και στις αποχρώσεις του αμαξώματος, με την δυνατότητα προσθήκης νέου body kit και με την αντικατάσταση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων από την Rolls Royce Dawn. Το όλο «χρυσό» πακέτο συμπληρώνεται από επιχρυσωμένες ζάντες 22 ιντσών. 
Στο εσωτερικό κανείς καταλαβαίνει το κύρος και την ποιότητα της εταιρίας στα πάντα, με στόχο τη λεπτομέρεια, όπως την αντικατάσταση των εσωτερικών επενδύσεων με άλλες της ομώνυμης εταιρίας Mansory και επιχρυσώσεις εξαρτημάτων του εσωτερικού διακόσμου.
Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο αισθητικό κομμάτι, αλλά και στο κινητήριο σύνολο του μοντέλου, μιας που η εργοστασιακή ισχύς δεν είναι ίσως αρκετή, φτάνοντας ύστερα από τροποποιήσεις τους 740 ίππους και τα 1.000 Nm θηριώδους ροπής, εκτινάσσοντας το βαρύ αμάξωμα στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,4 δλ φτάνοντας την τελική ταχύτητα των 300 χλμ/ώρα. 

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις της Wraith Palm Edition 999 αφορούν το χρώμα του αμαξώματος, νέο body kit και την αντικατάσταση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων από την Rolls Royce Dawn.

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις της Wraith Palm Edition 999 αφορούν το χρώμα του αμαξώματος, νέο body kit και την αντικατάσταση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων από την Rolls Royce Dawn.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO