Το Focus RS της προηγούμενης γενιάς.

Mάθαινε να οδηγεί σε Focus RS πελάτη! (+video)

3.270 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2019)

Tα «γελάκια» στην υγειά του κορόιδιου σταμάτησαν όταν ο ιδιοκτήτης έμαθε τι έκαναν μέσα από την κάμερα που είχε τοποθετήσει στο Focus RS του. Διαβάστε τι έγινε.

Την ανευθυνότητα και τον αντι-επαγγελματισμό δύο εργαζομένων σε μια αντιπροσωπεία της Ford στις ΗΠΑ αποκάλυψε ένας πελάτης μέσω της κάμερας που είχε τοποθετήσει στο Focus RS του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω μεσαίας διάρκειας video, δύο εργαζόμενοι πήραν το Focus RS του ιδιοκτήτη Karol Zwolinski για να μάθει ο ένας από αυτούς πώς να χρησιμοποιεί  χειροκίνητο κιβώτιο. Στο video δεν φαίνονται τα πρόσωπα των δύο εργαζομένων, ακούγονται όμως ξεκάθαρα οι οδηγίες που δίνονται όταν ο «μαθητευόμενος» οδηγός ξεχνά να χρησιμοποιήσει το ντεμπραγιάζ για να βάλει ταχύτητα και οι συμβουλές που δίνει ο «δάσκαλος» όταν με την σειρά του μπαίνει πίσω από το τιμόνι. Oι δύο τους μάλιστα ακούγονται να αστειεύονται πως δεν χρειάζεται να αγχώνονται για το αν κάτι χαλάσει, μιας και το αυτοκίνητο είναι φρεσκοαγορασμένο…
 
Ο Zwolinski έγινε γνωστό πως είχε αφήσει το Focus RS στην αντιπροσωπεία για να πραγματοποιηθεί μια ανάκληση που αφορά την φλάντζα κεφαλής του μοτέρ. Ο ιδιοκτήτης όμως παρατήρησε πως όταν το ξαναπήρε το αυτοκίνητο είχε 10 χιλιόμετρα παραπάνω στο οδόμετρό του και αμέσως έσπευσε να ελέγξει την κάμερα για να δει τι συνέβη.

Όταν είδε πως το Focus RS χρησιμοποιήθηκε για να μάθει ο εργαζόμενος να οδηγεί χειροκίνητο, πήγε στην αντιπροσωπεία και κάλεσε έναν εργαζόμενο να δουν μαζί το video, o oποίος στη συνέχεια του είπε ότι θα το δείξει στο αφεντικό του και ότι θα τον ειδοποιήσουν. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και ο Zwolinski αποφάσισε να ανεβάσει το video στο διαδίκτυο προς παραδειγματισμό.

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό, η αντιπροσωπεία πρότεινε στον Zwolinski να αναλάβει όλα τα service του Focus RS χωρίς κανένα κόστος…
 

NEO TRAFIC
skoda