Κορυφαία αίσθηση και ακρίβεια στις εντολές του οδηγού του επιδεικνύει το Mazda3 σε γρήγορους ρυθμούς, αποτελώντας το πιο drivers car της παρουσίασής μας.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κορυφαία αίσθηση και ακρίβεια στις εντολές του οδηγού του επιδεικνύει το Mazda3 σε γρήγορους ρυθμούς, αποτελώντας το πιο drivers car της παρουσίασής μας.

Στο δρόμο: Mazda3 & Corolla για τον οδηγό, Golf & Astra για όλους

56.788 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2019)

Οδηγικά είναι σαφής η διαφορετική προσέγγιση των δύο Ιαπωνικών μοντέλων σε σχέση με την έμφαση που δίνουν στην ποιότητα κύλισης τα Γερμανικά. Αν και το Golf δεν έχει οδηγηθεί ακόμα, είναι δεδομένο πως αναμένεται να «πατάει» και πάλι στους βασικούς πυλώνες που διαμορφώνουν την οδική συμπεριφορά ενός μοντέλου της VW. Έτσι αναμένεται άνετο, παρά το σφιχτό setup αναλογικά αλλά και με κορυφαία ποιότητα κύλισης χωρίς να θυσιάζονται ωστόσο τα ευχάριστα οδικά του χαρακτηριστικά σε πιο «ανήσυχες» καταστάσεις. Στην ίδια κατεύθυνση παραμένει και το ανανεωμένο Astra, το οποίο έχει βελτιωθεί στην ηχομόνωση και προσφέρει και πάλι υψηλή άνεση και καλό έλεγχο του αμαξώματος. Το Mazda3 σε κερδίζει με το καλημέρα οδηγικά, όντας το πιο εστιασμένο και το πιο σπορ τόσο σε αίσθηση όσο και συμπεριφορά. Είναι πιο σφιχτό από όλα μέσω της ανάρτησής του και εμφανίζει τις μικρότερες κλίσεις σε δρόμο με στροφές και χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αμεσότητά του.

H Toyota Corolla συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ενώ αποτελεί  το καλύτερο στην καθημερινή χρήση αυτοκίνητο της κατηγορίας.

H Toyota Corolla συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ενώ αποτελεί το καλύτερο στην καθημερινή χρήση αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Toyota Corolla έχει βελτιωθεί σημαντικά και σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς στην τελευταία της γενιά και συγκαταλέγεται στα πιο ευχάριστα μοντέλα της κατηγορίας. Έχει υιοθετήσει άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω κάτι που πλέον έχει «αφανιστεί» από την κατηγορία, ενώ είναι εμφανής η αμεσότητα του αμαξώματος και του πλαισίου να ακολουθήσει τις επιθυμίες του οδηγού, αν και το σύστημα διεύθυνσης στερείται ελαφρώς σε αίσθηση έναντι των κορυφαίων μοντέλων του ανταγωνισμού (σ.σ. μεταξύ των οποίων και του Mazda3). Αντίθετα, την ίδια στιγμή εκφράζει και πάλι έναν πιο πολιτισμένο χαρακτήρα στην καθημερινότητα, στοιχείο που σε τέτοιο βαθμό μόνο σε ένα μοντέλο της Toyota μπορείς να βρεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda