Το εσωτερικό του Mazda3 προβάλλει σπορ χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα, ενώ αν και διαθέτει σύγχρονα στοιχεία δεν ξεχωρίζει γιΆαυτά.
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Mazda3 προβάλλει σπορ χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα, ενώ αν και διαθέτει σύγχρονα στοιχεία δεν ξεχωρίζει γιΆαυτά.

Eσωτερικό: Μέσα….Golf

56.796 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2019)

Στο εσωτερικό των 4 μικρομεσαίων η εικόνα είναι ευχάριστη και διαμορφώνεται αρχικά από την ποιοτική επιλογή των υλικών και τη χρήση τους, αλλά και τον διάκοσμο που στο σύνολό του χαρακτηρίζεται σύγχρονος και φυσικά μέσα στο πνεύμα της εποχής. Το νεότερο μοντέλο εδώ, το Golf, ξεχωρίζει για τον πλήρως ψηφιακό του «κόσμο» ενώ αντίθετα με την εξωτερική του εμφάνιση, εδώ φέρνει ριζικές αλλαγές. Φυσικά ξεχωρίζει για τις 2 τεράστιες οθόνες του, η πρώτη στο οπτικό κέντρο του οδηγού που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η δεύτερη, για το σύστημα infotainment  που μέσω αυτής ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλα τα συστήματα και που «επέφερε» τη σημαντική μείωση των διακοπτών, βελτιώνοντας την εργονομία. Ποιοτικά δεν αναμένουμε τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο επίπεδο της εταιρείας ωστόσο οι λεπτομέρειες του προσδίδουν και έναν αισθητά πιο premium χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εσωτερικό του ανανεωμένου Opel Astra έχει δεχθεί και αυτό ένα φρεσκάρισμα περιλαμβάνοντας νέο πίνακα οργάνων με το κεντρικό όργανο να είναι ψηφιακό, ενώ έχει βελτιωθεί και η ευχρηστία του infotainment και της 8ιντσών οθόνης αφής του. Τις διαφορές συμπληρώνουν οι νέες επενδύσεις καθισμάτων και θυρών, με την ποιότητα κατασκευής να παραμένει στα γνωστά υψηλά επίπεδα του μοντέλου που παρουσιάζει επιπλέον αντίστοιχα καλή συναρμολόγηση.

Το εσωτερικό του Mazda3 είναι και αυτό πολύ καλό ποιοτικά και εκφράζει με τα υλικά και την κατασκευή του τον premium χαρακτήρα του, όμως ξεχωρίζει για την πιο οδηγοκεντρική του προσέγγιση ακολουθώντας το «Jinba Ittai», τη σχέση δηλαδή αναβάτη και αλόγου που έχει εμπνεύσει τη φίρμα. Εδώ ο οδηγός έχει τον πρώτο λόγο και εκφράζει έτσι πιο σπορ χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει φυσικά και εκείνο σύγχρονα στοιχεία όπως ψηφιακό πάνελ στον πίνακα οργάνων και οθόνη (8,8 ιντσών) για το infotainment, όμως δεν «κλέβουν» αυτά τις εντυπώσεις ενώ  γενικότερα κινείται σε πιο παραδοσιακά μονοπάτια έναντι των άλλων μοντέλων με πολλούς και διασκορπισμένους διακόπτες αλλά και πιο μίνιμαλ αισθητική.

Η Toyota Corolla εκφράζει και στο εσωτερικό της το νέο high tech χαρακτήρα της, ενώ είναι αισθητή η αναβάθμισή της και όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματός της. Όπως και το Golf,  εφαρμόζει όμορφα και σύγχρονα στοιχεία όπως είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας και η 8 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment στο πάνω μέρος του ταμπλό, με τον διάκοσμο ωστόσο να είναι πιο λιτός αλλά και πιο πρακτικός. 

Χώροι: Προβάδισμα Astra και Golf
Σε χωροταξικό επίπεδο θα ξεκινήσουμε από τα 3 μοντέλα που ήδη γνωρίζουμε. Το Opel Astra είναι λοιπόν το μοντέλο που έχει ένα προβάδισμα στους χώρους τόσο για επιβάτες όσο και αποσκευές, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος πίσω καθίσματος, και το μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Η Corolla και το Mazda3 παρουσιάζουν παραπλήσια επίπεδα χώρων, με το Mazda3 ωστόσο και λόγω του αυξημένου του μεταξονίου να προσφέρει καλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω, ενώ ο αέρας για τα κεφάλια και ο χώρος αποσκευών είναι σε κάθε περίπτωση εντός του μέσου όρου της κατηγορίας. Το νέο Golf που διατηρεί τις ίδιες σχεδόν διαστάσεις με το προηγούμενο αλλά έχει ελαφρώς αυξημένο μεταξόνιο (+ 16 χλστ.) αναμένεται να προσφέρει και πάλι τον καλύτερο χώρο για τα κεφάλια των πίσω, επαρκή χώρο για τα πόδια και παρουσιάζει τον μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές με όγκο 380 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda