Το Lexus LC Aviation, προσφέρεται στις εκδόσεις LC 500 και LC 500h.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Lexus LC Aviation, προσφέρεται στις εκδόσεις LC 500 και LC 500h.

Με αεροτομή «κόσμημα» το Lexus LC Aviation

2.867 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2020)

Μία νέα έκδοση του LC παρουσίασε η Lexus, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακή την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου μέσω μίας αεροτομής «κόσμημα». Ο λόγος για το Lexus LC Aviation.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Lexus LC Aviation, προσφέρεται στις εκδόσεις LC 500 και LC 500h, ωστόσο σε πρώτη φάση αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας. Το νέο μοντέλο μπορεί εύκολα να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα LC, λόγω της κομψής και ιδιαίτερης αεροτομής που δεσπόζει στο πίσω μέρος και είναι κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα.
 
Μάλιστα η ιαπωνική premium μάρκα αναφέρει πως η αεροτομή έχει δημιουργηθεί από τεχνίτες που εμπλέκονται στο εμβληματικό πρωτότυπο Lexus LFA και διαθέτει μικρά κάθετα πτερύγια που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την αεροδυναμική και την ευστάθεια του αυτοκινήτου. Παράλληλα το «χέρι» του για την  ανάπτυξη της αεροτομής αποτέλεσε ο πιλότος και νικητής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race 2017, Yoshihide Muroya. Συνοδευτικό της νέας αεροτομής είναι οι μαύροι τροχοί 21 ιντσών, ενώ η Lexus έχει προσφέρει στο μοντέλο και σκούρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά στα φανάρια.
 
Στο εσωτερικό, όλα τα μοντέλα LC Aviation διαθέτουν μαύρη ταπετσαρία και τιμόνι καλυμμένο με δέρμα Alcantara, ενώ επιστρέφοντας στο εξωτερικό να σημειωθεί πως οι μόνες επιλογές χρώματος είναι ασημί, λευκό και μαύρο.
 
Μηχανικές τροποποιήσεις δε έχουν υπάρξει. Ως εκ τούτου, το LC 500 συνεχίζει να τροφοδοτείται από κινητήρα V8 5,0 λίτρων που αποδίδει 478 ίππους, ενώ το LC 500h χρησιμοποιεί ένα V6 3,5 λίτρων κινητήρα που λειτουργεί μαζί με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 359 ίππων.

Η Lexus θα κατασκευάσει μόλις 70 μονάδες του LC Aviation για την ιαπωνική αγορά, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 6 Ιανουαρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto