Το Opel Insignia στη νέα του γενιά θα πάρει ένα crossover σχεδιασμό.

Οι εικόνες προέρχονται από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Με crossover εμφάνιση το νέο Opel Insignia

5.198 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2019)

Το Opel Insignia στη νέα του γενιά θα πάρει ένα crossover σχεδιασμό και εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για το πώς θα μοιάζει όταν θα κάνει την πρεμιέρα του στο ευρωπαϊκό κοινό.

Η κατηγορία των SUV/Crossover μοντέλων κυριαρχεί στις πωλήσεις αυτοκινήτων και προκειμένου η Opel να προσεγγίσει με ακόμα περισσότερες αξιώσεις το αγοραστικό κοινό, αναμένεται να ρίξει στη «μάχη» της νέα γενιά του Insignia. Όταν αυτή θα κάνει την εμφάνισή της θα έρθει με νέο σχέδιο, «καθρεφτίζοντας» ένα αυτοκίνητο που θα βρίσκεται σχεδιαστικά μεταξύ ενός SUV και ενός πολυμορφικού.
 
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα διαθέτει επτά θέσεις, ωστόσο κρατήστε πως η νέα γενιά του μοντέλου θα φέρει περισσότερη πολυτέλεια και μεγαλύτερη ευρυχωρία, όπως το τελευταίο Renault Espace, ένα αυτοκίνητο που δεν πωλείται σήμερα στη χώρα μας. Οι εικόνες στη γκαλερί δίνουν μια πρώτη γεύση για τη νέα εμφάνιση του Insignia, φέροντας ωστόσο το σήμα της Vauxhall, όπως ονομάζεται η Opel στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Όπως και με το επόμενο Astra, το Insignia θα αλλάξει πλατφόρμα και θα βασιστεί στη EMP2 του PSA Groupe. Αυτή υπόσχεται να πριμοδοτήσει το αυτοκίνητο με μικρότερο βάρος, καλύτερη απόδοση, αλλά και πλήθος νέων τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.  
 
Φυσικά μεγαλύτερη θα είναι και η γκάμα των μηχανικών συνόλων, καθώς η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική υποστηρίζει μεταξύ άλλων και την plug-in υβριδική τεχνολογία. Τουλάχιστον μία τέτοια έκδοση θα είναι διαθέσιμη, τη στιγμή που η παρουσία των μεγαλύτερων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων θα αποτελέσουν πρόκληση, λόγω των αυστηρότερων μέτρων εκπομπών ρύπων που εφαρμόζει η ΕΕ. Ωστόσο ο 1,5 ντίζελ κινητήρας και ο 1,6 PureTech βενζινοκινητήρας της PSA πιθανότατα θα βρίσκονται στη γκάμα.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως είναι απίθανο να δούμε το νέο Opel Insignia νωρίτερα από το 2022.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda