3 φωτογραφίες »

Με κινητήρα της Ford το νέο Morgan 3 Wheeler

2.002 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Η Morgan δεν εγκαταλείπει το αγαπημένο της 3 Wheeler και ετοιμάζει τη νέα γενιά του δημοφιλούς τρίτροχου, που θα έχει κινητήρα από τη Ford.

Από τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμη να βγει στους δρόμους η ολοκαίνουργια γενιά του 3 Wheeler, την οποία προετοιμάζει η Morgan. Όπως ενημέρωσε η βρετανική μάρκα τα πρωτότυπα έχουν ήδη περάσει στη διαδικασία των πραγματικών δοκιμών στο δρόμο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι μηχανικοί της φίρμας δίνουν έμφαση στην αντοχή και αξιοπιστία του νέου μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σύμφωνα με τη μάρκα το νέο 3 Wheeler υιοθετεί πλέον έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα που προέρχεται από την Ford, χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες, όπως κάνει και για το κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Η φίρμα αναφέρει πως το νέο 3 Wheeler έχει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από την πρώιμη εποχή των jet. Από τις εικόνες μπορούμε να δούμε ότι το νέο 3 Wheeler εξακολουθεί να έχει εκτεθειμένα στοιχεία ανάρτησης και τιμονιού μπροστά. Οι τρεις διαθέσιμες εικόνες δεν μας αφήνουν να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό, κάτι που προφανώς θα μάθουμε με νέες εικόνες που θα δημοσιευτούν μελλοντικά.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως η Morgan δεν έχει προκρίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίσημη αποκάλυψη άλλα πιθανότατα θα το κάνει εν ευθέτω χρόνω.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center