Με διαφορετικό κράνος θα αγωνιστεί ο Valtteri Bottas στο επόμενο GP του Μονακό.

Mε κράνος Hakkinen o Βοttas! (+vid)

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

Να τιμήσει την νίκη του Μika Hakkinen στο GP του Μονακό 20 χρόνια πριν και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του θέλει ο Valtteri Bottas.

Με διαφορετικό κράνος θα αγωνιστεί ο Valtteri Bottas στο επόμενο GP του Μονακό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχει. Αυτή είναι μια τακτική που έχουν ακολουθήσει αρκετοί οδηγοί στο παρελθόν θέλοντας να τιμήσουν τα ινδάλματα τους, ενώ αρκετοί οδηγοί αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν διαφορετικά κράνη για χάρη του μοναδικού αυτού Grand Prix.

Ποιος είναι όμως ο οδηγός που επέλεξε να τιμήσει ο Bottas; Φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον συμπατριώτη του Μika Hakkinen που νίκησε στο Μονακό πριν από 20 χρόνια στον δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος.
 
O Bottas δήλωσε: « Κέρδισε εδώ ακριβώς 20 χρόνια πριν και πήρε τον τίτλο εκείνη την χρονιά και έτσι επέλεξα να τον τιμήσω. Τον σέβομαι σαν οδηγό και σαν άνθρωπο και πάντα μου άρεσε η ζωγραφική του κράνους του».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Bottas εκπροσωπείται από τον Didier Cotton, που επι πολλά χρόνια ήταν ο ατζέντης και του Mika Hakkinen.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen