Με μεγαλύτερη αυτονομία το DS 3 Crossback E-Tense
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μεγαλύτερη αυτονομία το DS 3 Crossback E-Tense

2.375 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

Η DS καταπιάστηκε με το DS 3 Crossback E-Tense βελτιώνοντας την αυτονομία του μοντέλου, την οποία και αύξησε στα 341 χιλιόμετρα.

Βελτίωση για το DS 3 Crossback E-Tense

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η DS είναι μία από τις μάρκες που έχουν βεβαιώσει επίσημα την πορεία της προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της, αφού από το 2024 κάθε νέο μοντέλο της θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικό.
 

Μεγάλωσε την αυτονομία του στα 341 χιλιόμετρα 

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η γαλλική φίρμα δε δίνει την απαιτούμενη προσοχή στα υπάρχοντα μοντέλα της και στην προκριμένη περίπτωση το DS 3 Crossback E-Tense, για το οποίο η φίρμα ανακοίνωσε αύξηση της αυτονομίας. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το γαλλικό premium SUV μπορεί πλέον να διανύσει 341 χιλιόμετρα βάσει του συνδυασμένου κύκλου WLTP. Αυτό, σύμφωνα με τη μάρκα, αντιστοιχεί σε αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας του αυτοκινήτου, κατά σχεδόν 7%, από τα 320 χιλιόμετρα που ορίζονταν.
 

Εξελίχθηκε η αντλίας θερμότητας

Μάλιστα η εταιρεία υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, δόθηκε προτεραιότητα στη χρήση του DS 3 Crossback E-Tense σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Συγκεκριμένα, η στάνταρ αντλίας θερμότητας εξελίχθηκε και περιλαμβάνει αισθητήρα υγρασίας για αυξημένη απόδοση και σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
 

Τελειοποιήθηκε η σχέση μετάδοσης χάρη στην DS Performance

Παράλληλα, χάρη στην συνεργασία με τη νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Formula E, που υποστηρίζεται από την DS Performance, η σχέση μετάδοσης έχει επίσης τελειοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του DS 3 Crossback E-Tense. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση της αυτονομίας, έχουν παίξει επίσης και τα νέα ελαστικά 17 ιντσών κατηγορίας Α, που εξελίχθηκαν από την Continental.

Έβαλε χιλιόμετρα στην αυτονομία του το DS 3 Crossback E-Tense.
-Πλέον μπορεί να διανύσει 341 χιλιόμετρα.
-Αύξηση περίπου 7% σε σχέση με πριν.
-Η γαλλική φίρμα βελτίωσε την αντλίας θερμότητας και την σχέση μετάδοσης χάρη στην DS Performance.
Θα κάνει τη διαφορά η επιπλέον αυτονομία ή είναι πολύ μικρό το μέγεθος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto