Ακόμα και σε γρήγορους ρυθμούς το κράτημα του Mitsubishi Space Star δεν προβληματίζει.

Τιμές-εξοπλισμός-συμπέρασμα

45.241 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2013

Value for Money: Με 10.990 ευρώ, πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση
Το νέο Mitsubishi Space Star με τον 1.200άρη κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο είναι διαθέσιμο σε μία και μόνο έκδοση εξοπλισμού (Intense) και τιμή 10.990 ευρώ (με απόσυρση). Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι υπερπλούσιος.

Μεταξύ άλλων το Space Star προσφέρεται με Active Stability Control (ASC) με Τraction Control (TCL), ABS, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα με ραδιοCD και 4 ηχεία, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, θύρα USB, είσοδο και λειτουργία χωρίς κλειδί, αισθητήρες φωτός και βροχής, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου. Στα συν του νέου Space Star είναι φυσικά και η 5ετής (3+2 χρόνια) εγγύηση, που προσφέρει η αντιπροσωπεία.


Προσφέροντας ευελιξία και άνεση στην πόλη, ασφάλεια και σταθερότητα μακριά από αυτή, οικονομία και λογική τιμή με υπερπλούσιο εξοπλισμό, το νέο Mitsubishi Space Star είναι απόλυτα συντονισμένο στο μήκος κύματος, που επιβάλουν οι καιροί. Είναι προσιτό, χωρίς να είναι «φτηνό» και μπορεί να είναι το ένα αυτοκίνητο ακόμα και μιας μικρής οικογένειας, χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς.