3 φωτογραφίες »

Το νέο κιβώτιο θα μπορεί να εξοπλίσει τα συγκεκριμένα μοντέλα χωρίς επιπλέον κόστος.

Με χειροκίνητο κιβώτιο οι Porsche Carrera S & 4S

3.018 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2020)

Σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως το χειροκίνητο κιβώτιο «πεθαίνει» η Porsche έδωσε μία καλή απάντηση, ανακοινώνοντας πως όλες οι νέες Carrera S και 4S που πωλούνται σε όλη την Ευρώπη θα είναι τώρα διαθέσιμες με ένα επτατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.


Η γερμανική φίρμα μέχρι στιγμής προσέφερε τη συγκεκριμένη επιλογή σε επιλεγμένα μοντέλα 911 και τώρα προχώρησε επίσημα στην επιβεβαίωση πως το ίδιο θα ισχύσει για τις Carrera S και 4S που διατίθενται στη «γηραιά ήπειρο». Το νέο κιβώτιο θα μπορεί να εξοπλίσει τα συγκεκριμένα μοντέλα χωρίς επιπλέον κόστος (σε σχέση με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη PDK) και όσοι το επιλέξουν θα δουν το πακέτο Sport Chrono να είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.
 
Στο τελευταίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται μια οθόνη που εμφανίζει τη θερμοκρασία των ελαστικών, μία αυτόματη λειτουργία που αυξάνει τις στροφές του κινητήρα όταν ο οδηγός κατεβάζει ταχύτητα για αν επιτύχει τις τέλειες αλλαγές και την εφαρμογή Porsche Track Precision.
 
Η Porsche αναφέρει πως η 911 Carrera S με το χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.
 
Από κει και πέρα η γερμανική μάρκα έχει προχωρήσει και σε επιπλέον αναβαθμίσεις για την 911, μία από τις οποίες είναι η παροχή του συστήματος Porsche InnoDrive. Το συγκεκριμένο σύστημα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα cruise control κατάλληλο για τους στενούς επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές. Συγκεκριμένα κάνοντας χρήση των δεδομένων πλοήγησης υπολογίζει τα κατάλληλα σημεία για επιτάχυνση και επιβράδυνση, ανάλογα με την εκάστοτε στροφή.   
 
Το εσωτερικό μπορεί να εξοπλιστεί με ένα νέο πακέτο που περιλαμβάνει δερμάτινα χαρακτηριστικά στα καθίσματα και στα πάνελ των θυρών, ένα νέο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος με επτά διαθέσιμα χρώματα. Τέλος ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Python Green είναι επίσης διαθέσιμο.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto