Tα νέα εντυπωσιακά και τραβηγμένα στις άκρες φώτα σε συνδυασμό με την μάσκα και τον αιχμηρό προφυλακτήρα αποτελούν χαρακτηριστικά στυλιστικά στοιχεία του νέου Leon.

«Mεγαλώνει» σε διαστάσεις το επόμενο Leon;

4.403 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

Aυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πληροφορίες που έρχονται από γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Διαβάστε τι άλλο μαθαίνουμε.

Oι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε στο επόμενης γενιάς SEAT Leon ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, οι αναφορές από την Γερμανία κάνουν λόγο ότι το μεταξόνιο θα μεγαλώσει κατά περίπου 50 χλστ. μέχρι τα 2,68 μέτρα, με το συνολικό μήκος να αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 4,3 μέτρα ενώ το Leon ST wagon να είναι ακόμα μακρύτερο στα 4,6 μέτρα περίπου. Στοιχεία για το ύψος και το πλάτος δεν έχουν αποκαλυφθεί, άρα ίσως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις.
 
Στην καμπίνα, λέγεται ότι το επόμενο Leon θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο με πλήρες σύστημα infotainment που θα είναι συμβατό, εκτός από Android και Apple, και με τις εφαρμογές Αmazon και Alexa.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς η γκάμα των μοτέρ θα μείνει ίδια, αν εξαιρέσει κανείς την πιθανότητα να «κοπεί» ο 1,4 TSI για να αντικατασταθεί από τον 1,5 και να προστεθεί κάποια ήπια υβριδική έκδοση.
 
 

NEO TRAFIC
moto