Δείτε τι είπαν Wolff-Hamilton.

Mercedes: «H Monza δεν είναι Spa»

4.569 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2018)

Στις διαφορές μεταξύ Spa και Monza ποντάρουν στην Mercedes για να καλύψουν την διαφορά σε ισχύ που φάνηκε πως τους χωρίζει από την Ferrari στον τελευταίο αγώνα. Δείτε τι λέτε Ηamilton και Wolff.

Πιο ανταγωνιστική θα είναι η Mercedes στον επόμενο αγώνα που θα λάβει χώρα στο ναό της ταχύτητας στη Monza, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις δηλώσεις τους ο Lewis Hamilton και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κ. Toto Wolff.

Aρχικά, ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε: «Eυτυχώς, εκτός από την πρώτη στροφή, τα chicane δεν είναι αργά. Ελπίζω πως η διαφορά μας σε σχέση με τις πολύ αργές στροφές στο Spa να μην είναι τόσο μεγάλη. Η πρώτη στροφή και οι τελευταίες δύο στο Spa ήταν τα σημεία που χάναμε πολύ χρόνο για να είμαι ειλικρινής. Επίσης, ο Vettel δεν χρειάστηκε να δώσει καθόλου προσοχή στα ελαστικά του, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω αυτό να αλλάξει.»
 
Από την πλευρά του ο Wolff σημείωσε: «O τελευταίος αγώνας στον οποίο είμαστε γρηγορότεροι ήταν το Silverstone. Είμαστε καλοί στο Paul Ricard και στην Αυστρία. Η Ferrari ήταν γρηγορότερη στο Hockenheim, στην Βουδαπέστη δεν υπήρχαν εκπλήξεις και το Spa είναι λίγο περίεργο για εμάς όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν. Στην Monza πηγαίνουμε καλά και είμαι περίεργος να δω τι θα συμβεί. Πέρυσι είχαμε τον έλεγχο όλο το Σαββατοκύριακο και η Ferrari έκανε έναν από τους χειρότερους αγώνες της.»

Τέλος, σχετικά με το αν ανησυχεί για το πρωτάθλημα, ο Wolff δήλωσε: «Πρέπει να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του μονοθεσίου. Αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε το πρωτάθλημα.»

SPRING SEAT
OPEL