Βλέπετε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Το νέο μικρό pick-up θα έχει ως βάση το νέο Focus.

Το τελευταίο Ford Courier που ήταν βασισμένο στο Fiesta.

Μικρό pick-up από τη Ford

4.367 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2018)

Θέμα χρόνου αποτελεί ο ερχομός ενός νέου μικρού pick-up από τη Ford, το οποίο θα βασίζεται στο τελευταίο Focus και δεν αποκλείεται να πρόκειται για το νέο Courier. Δείτε περισσότερα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες που προέρχονται από τα υψηλά κλιμάκια της Ford, η μάρκα εργάζεται πάνω στον ερχομό ενός νέου pick-up το οποίο θα έχει ως βάση την πλατφόρμα του νέου Focus. Μάλιστα σημειώνεται πως το εν λόγω πρότζεκτ «τρέχει» εδώ και αρκετούς μήνες, με τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα να είναι έτοιμα και σε λίγο διάστημα θα ξεκινήσει η αξιολόγησή τους.
 
Το νέο μοντέλο θα πρόκειται για ένα μικρό pick-up και εκτός από την πλατφόρμα, λέγεται πως θα υιοθετήσει και άλλα στοιχεία του νέου Focus. Η Ford σκοπεύει να ξεκινήσει την κατασκευή του το 2021 και όταν το μοντέλο εισαχθεί στις αγορές θα πάρει τη θέση του στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το ανανεωμένο Ranger.
Φτάνοντας στο σημείο των αγορών, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το που θα προσφερθεί το νέο pick-up, αλλά ούτε και για την ονομασία που θα έχει. Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως τον Ιούλιο του 2016, η αυτοκινητοβιομηχανία κατέθεσε αίτηση στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ για την ονομασία Courier, η οποία κατοχυρώθηκε τον Ιούνιο του 2018 και όπως φαίνεται έχει άμεση σχέση με το θέμα.
 
Επιπλέον οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Ford έχει στην πρώτη θέση της λίστας με τα ονόματα του νέου pick-up το Courier, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα οριστική απόφαση.
 
Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, αλλά όπως όλα δείχνουν το νέο Ford Courier φαίνεται να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής.

SPRING SEAT
NISSAN