• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Auris έχει το μεγαλύτερο πλάτος πίσω και έτσι κάθονται άνετα τρεις, με το πάτωμα να είναι επίπεδο, ωστόσο ο χώρος για τα γόνατα είναι μέτριος.

Το Golf έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, αλλά και τις καλύτερες τιμές για τα κεφάλια και τα γόνατων των πίσω επιβατών.

Χώροι-Πρακτικότητα: Πόντος για το Golf και εδώ

31.736 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2014

Το πιο μεγαλόσωμο όλων, το Focus, προσφέρει τo δεύτερο μεγαλύτερο χώρο για το πόδια όσων κάθονται πίσω, ωστόσο, έχει αισθητά το μικρότερο χώρο αποσκευών (εφόσον εξοπλιστεί με ρεζέρβα ανάγκης), αλλά και το στενότερο εσωτερικό χώρο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου αποτυπώνεται στη θέση οδήγησης.
Το Auris έχει μέτριο χώρο για τα γόνατα των πίσω, αλλά το μεγαλύτερο σχετικό φάρδος γεγονός, που ευνοεί την φιλοξενία 3 επιβατών στο αντίστοιχο κάθισμα (βοηθάει και το επίπεδο πάτωμα). Το Golf είναι συνολικά το πιο άνετο μέσα, ενώ έχει και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών, με 380 λίτρα. Παράλληλα, είναι αυτό με τους περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα, πολύ καλή θέση οδήγησης και απρόσκοπτη περιφερειακή ορατότητα.