• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εσωτερικό του Focus, σε κερδίζει το μαλακό πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό. Η κεντρική κονσόλα εντυπωσιάζει, αλλά είναι φορτωμένη εργονομικά.

To Τoyota Auris έχει πολύ ποιοτικά υλικά με σωστό φινίρισμα και συναρμογή, ενώ η σχεδίαση είναι λιτή, γεμάτη ακμές.

Μετριοπαθής σχεδίαση, αλλά κορυφαία ποιότητα και ανάλογο φινίρισμα για το VW Golf, τα στάνταρ του οποίου αγγίζουν αυτά των premium μικρομεσαίων.

Εσωτερικά: H ποιότητα Golf ξεχωρίζει

32.623 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2014

To Focus εμφανίζει μοντέρνα αισθητική και προσεγμένη ποιότητα στην καμπίνα επιβατών, χωρίς όμως να λείπουν κάποιες αστοχίες συναρμογής. Η σχεδίαση του ταμπλό ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν, ενώ η κεντρική κονσόλα κερδίζει άμεσα τους φίλους του hi tech. Τα μπουτόν στο κέντρο θυμίζουν κινητό τηλέφωνο και κρύβουν πλήθος χρηστικών λειτουργιών, όπως bluetooth, θύρα USB και δυνατότητα φωνητικών εντολών.
Στο νέο Auris το φινίρισμα των μαλακών πλαστικών αλλά και των διακοσμητικών ενθέσεων στο μέσο του ταμπλό είναι εντυπωσιακό, ενώ η συναρμογή των επιμέρους επιφανειών στη βάση της κονσόλας και στις επενδύσεις των θυρών είναι ανθεκτική. Αισθητικά, το Auris θα ικανοποιήσει το λάτρη της ιαπωνικής σχολής με τη λιτή αισθητική του και την κάθετη λογική τοποθέτησης της κεντρικής κονσόλας. Ωστόσο, ακριβώς αυτή η κλίση δε βολεύει ιδιαίτερα στο χειρισμό του συστήματος infotainment.
Το εσωτερικό του VW Golf διαθέτει εμφανώς την καλύτερη ποιότητα, το πιο προσεγμένο φινίρισμα και την πιο συμπαγή συναρμογή. Τα στάνταρ του προσεγγίζουν αυτά των premium μικρομεσαίων.
Στο κομμάτι της σχεδίασης, η VW έχει παραμείνει στις γνωστές σοβαρές, μη νεανικές, αλλά εργονομικές γραμμές της, με τη νέα οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να προσδίδει μια high-tech πινελιά.