Σαν χέρι μέσα σε γάντι εφάρμοσε το Mini Cooper του 1959 μέσα στο Countryman

Σαν χέρι μέσα σε γάντι εφάρμοσε το Mini Cooper του 1959 μέσα στο Countryman

Mini μπαμπούσκα!

4.153 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2016)

Το Mini έμεινε στην ιστορία λόγω του λιλιπούτειου παρουσιαστικού του, ένα χαρακτηριστικό που έχει αλλοιωθεί πλέον και αποδεδειγμένα.

To αρχικό Mini Cooper αναμφίβολα αποτελεί ένα μοντέλο ορόσημο για την αυτοκινητοβιομηχανία, αφού κατάφερε παρά τις σχεδόν διαστάσεις καρτ να χωρέσει 4 επιβάτες, αποσκευές και φυσικά μηχανή.
Αυτό ήταν μάλιστα το χαρακτηριστικό που συντέλεσε στην εμπορική του επιτυχία. Ένα χαρακτηριστικό που πλέον δε συναντάμε στα νέα μοντέλα της φίρμας. Η διαφορά το μέγεθος είναι αρκετά εμφανής, κάτι που παρατηρεί κανείς εύκολα αν τα δει δίπλα-δίπλα.
Ωστόσο ένα ζευγάρι Ολλανδών το πήγε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να βάλει ένα Mini Cooper του 1959, μέσα σε ένα Mini Countryman! Έτσι δανείστηκε από έναν έμπορο ένα Countryman, από το οποίο αφαίρεσαν όλο το εσωτερικό του. Το επόμενο βήμα ήταν να φτιάξουν ένα ομοίωμα του Mini Cooper του 1959 σε κλίμακα 1:1 και να το στριμώξουν στον "μεγάλο" του αδερφό.
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, αφού το ιστορικό Mini χώρεσε μέσα στο Coyntryman με μοναδική συνέπεια μια μικρή παραμόρφωση στο μπροστινό μέρος από το ταμπλό του Countryman. Μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το καπό του παλιού Mini χώρεσε κάτω από το ταμπλό του Coyntryman.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center