Μόνο υβριδικό με έως 235 άλογα το νέο Toyota Camry
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μόνο υβριδικό με έως 235 άλογα το νέο Toyota Camry

5.784 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2023)

- Αποκλειστικά υβριδικό έως 235 άλογα.
- Φρεσκάρισμα στη σχεδίαση.
- Στάνταρ οι δύο οθόνες στο εσωτερικό.
- Πλήθος συστημάτων μέσω της σουίτας Toyota Safety Sense 3.0.

Αποκλειστικά υβριδικό

Το νέο Toyota Camry έκανε πρεμιέρα έχοντας φρέσκια σχεδίαση, αποκλειστικά υβριδικό σύστημα κίνησης, οθόνες στο εσωτερικό, αλλά και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού μέσω της σουίτας Toyota Safety Sense 3.0.
 
Μπαίνοντας απ' ευθείας στο κυρίως θέμα, το ιαπωνικό σεντάν θα προσφέρεται στις ΗΠΑ με το 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα της Toyota, ενώ οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από προσθιοκίνητη ή τετρακίνητη έκδοση. Το υβριδικό σύστημα στην προσθιοκίνητη έκδοση συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες για 228 ίππους. Στην τετρακίνητη έκδοση προστίθεται ακόμα ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα, αυξάνοντας τη συνολική ισχύ στους 235 ίππους. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις το Camry εξοπλίζεται με eCVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Φρέσκια σχεδίαση

Το νέο Camry έχει παρόμοια εμφάνιση με το μοντέλο της όγδοης γενιάς, διαθέτοντας μεγάλη κάτω μπροστινή γρίλια και στενούς προβολείς. Οι στάνταρ προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ τα χρώματα που θα προσφέρεται είναι τα: Camry Ice Cap, Wind Chill Pearl, Celestial Silver Metallic, Underground, Midnight Black Metallic, Supersonic Red και Reservoir Blue. Στις ΗΠΑ θα προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (LE, SE, XLE και XSE), με το κορυφαίο να λαμβάνει ζάντες 19 ιντσών.

Στάνταρ οι οθόνες στο εσωτερικό

Στην καμπίνα το Camry διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών και οθόνη infotainment 8,0 ιντσών, ως στάνταρ. Στις υψηλότερες εκδόσεις οι δύο οθόνες αυξάνουν το μέγεθος τους στις 12,3 ίντσες, ενώ προσθέτουν και Head-Up Display 10 ιντσών. Η τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης με Apple CarPlay και Android Auto, είναι στάνταρ, ενώ προαιρετικό είναι ένα σύστημα ήχου JBL με εννέα ηχεία. Οι επενδύσεις για το εσωτερικό και τα καθίσματα ποικίλουν ανάλογα την έκδοση, ενώ στις XLE και XSE είναι διαθέσιμα προαιρετικά θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα. 

Στάνταρ η σουίτα Toyota Safety Sense 3.0

Το Camry συνοδεύεται από πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού μέσω της σουίτας Toyota Safety Sense 3.0. Αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα: προσαρμοζόμενο cruise control, pre-collision system που ανιχνεύει οχήματα και πεζούς, road sign assist, αυτόματη μεγάλη σκάλα, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, σύστημα υποβοήθησης αναχώρησης λωρίδας και άλλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center