Νέα Ford Mustang: Έρχεται με 4κίνηση και υβριδικά μοτέρ το 2023
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Ford Mustang: Έρχεται με 4κίνηση και υβριδικά μοτέρ το 2023

4.202 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2021)

Η Mustang επόμενης γενιάς θα παρουσιαστεί το 2023 και λέγεται πως εφοδιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της με σύστημα τετρακίνησης αλλά και με υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Η νέα γενιά Mustang έρχεται το 2023

H τωρινή Mustang με την κωδική ονομασία S-550 βρίσκεται στην αγορά από το 2015 και είναι λογικό η Ford να αρχίσει να εργάζεται πανω στο νέας γενιάς pony car, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα

Η νέα γενιά θα έχει την κωδική ονομασία S-650 αλλά δεν θα αναπτυχθεί από την αρχή, αφού πρόκειται να βασιστεί σε μια εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή για το μοντέλο.

Με μοτέρ βενζίνης αλλά και σε hybrid εκδόσεις

Ομιχλώδες είναι το τοπίο σχετικά με τα κινητήρια σύνολα που θα υιοθετήσει η νέα Mustang καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Ford θα θελήσει να δώσει στο μοντέλο κάποιο υβριδικό κινητήριο σύνολο, ώστε να μειώσει τις εκπομπές ρύπων που παράγει το αυτοκίνητο και να εναρμονιστεί με τα αυστηρότερα όρια που επιβάλλει η Ευρωπαική Ένωση. Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η νέα Mustang θα προσφερθεί αρχικά με τον γνωστό 2,3 λτ. ΕcoBoost και τον V8 των 5,0 λίτρων, ενώ δεν θα πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση, εάν σε κάποιες αγορές προσφερθεί και με τον Predator κινητήρα των 5,2 λίτρων.  Το υβριδικό κινητήριο σύνολο λέγεται πως δεν θα γίνει διαθέσιμο από την αρχή αλλά θα προσφερθεί μετά την ανανέωση που θα λάβει η επόμενη γενιά, στο μέσο του κύκλου ζωής της. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green