Σε πρώτο πλάνο το Hyundai RN22e, ακολουθεί το Hyundai N Vision 74.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε πρώτο πλάνο το Hyundai RN22e, ακολουθεί το Hyundai N Vision 74.

Νέα Hyundai N Vision 74 και RN22e για «καθαρά» γκάζια!

4.180 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Το ηλεκτρικό RN22e που θέλει να «δαμάσει» τις πίστες και το πισωκίνητο N Vision 74 με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου παρουσίασε στο κοινό η Hyundai!

Ανέβασε τη θερμοκρασία η Hyundai

Η εκδήλωση «Ν Day» της Hyundai ήταν γνωστό πως θα έκρυβε κάποια νέα ενδιαφέροντα μοντέλα επιδόσεων, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη από την κορεατική φίρμα. Ο λόγος λοιπόν για τα N Vision 74 και το RN22e, δύο πολύ διαφορετικά μοντέλα μηδενικών ρύπων αμφότερα αφού η φίρμα βρίσκεται σε φάση εξηλεκτρισμού και απανθρακοποίησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

N Vision 74 με έμπνευση το Pony, με βάση το Ioniq 6 το RN22e

Το N Vision 74 έφτασε με ρετρό σχεδιασμό, τον  οποίο και δανείζεται από ένα άλλο πρωτότυπο αυτοκίνητο της Hyundai, το Pony από τη δεκαετία του 1970. Το έτερο αυτοκίνητο ονομάζεται RN22e είναι βασισμένο στο ολοκαίνουργιο Ioniq 6, αλλά η Hyundai δεν το αποκαλεί Ioniq 6 N, αν και υπογραμμίζει πως θα μπορούσε να αποτελεί την προεπισκόπηση ενός μελλοντικού ηλεκτρικού μοντέλου Ν.

Το Hyundai N Vision 74 διαθέτει 680 άλογα!

Κοιτώντας πιο λεπτομερώς τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων, το N Vision 74 είναι υβριδικό καθώς εξοπλίζεται από σύστημα κυψέλων καυσίμου υδρογόνου αλλά και μία μπαταρία. Ο συνδυασμός αυτός τροφοδοτεί με ενέργεια δύο κινητήρες στους πίσω τροχούς που προσφέρουν συνδυαστικά περισσότερους από 680 ίππους και 900 Nm ροπής. Το υβριδικό αυτό σύστημα κίνησης συνοδεύεται και από torque vectoring που βελτιώνει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές. Η αυτονομία του αυτοκίνητου με γεμάτες τις κυψέλες καυσίμου ανέρχεται στα 600 χιλιόμετρα. Παράλληλα η Hyundai λέει πως ο συνδυασμός μπαταρίας και υδρογόνου προσφέρει καλύτερη ψύξη, αλλά και μικρότερες σε διάρκεια στάσεις ανεφοδιασμού, με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να βρείτε ένα πρατήριο καυσίμων υδρογόνου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN