Πρόκειται για ένα εντελώς ανεξάρτητο σχέδιο.

Αν και εντυπωσιακό, η εταιρεία δύσκολα θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο στο εγγύς μέλλον.

Αν και εντυπωσιακό, η εταιρεία δύσκολα θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Η Lambo Pura SV;

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

To δικό του σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Lamborghini Pura SV που θα λανσαριστεί το 2022 παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

H σχεδιαστική ταυτότητα που θα ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Lamborghini έχει γίνει πιο σοφιστικέ και μοντέρνα, έχοντας πλέον μόνο κάποιες επιρροές από τα πρώτα πιο «ακραία» μοντέλα της.

Από την πλευρά του, ο φοιτητής και ψηφιακός σχεδιαστής Fernando Pastre Fertonani παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια Lamborghini Pura SV, αν η εταιρεία αποφάσιζε να ακολουθήσει μια πιο μινιμαλιστική σχεδίαση στα μοντέλα της.
 
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εντελώς ανεξάρτητο σχέδιο, ο νεαρός σχεδιαστής θα μπορούσαμε να πούμε πως κατάφερε να συνδυάσει στο δημιούργημα του πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ιταλικής φίρμας. Η κοφτή σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα με τους δύο μεγάλους εισαγωγείς αέρα έρχεται σε άμεση αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από μεγάλες επιφάνειες ενώ το πίσω μέρος τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στους δύο τεράστιους αεραγωγούς.

Αν και εντυπωσιακό, η εταιρεία δύσκολα θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο στο εγγύς μέλλον καθώς εργάζεται πάνω στην Aventador SVJ, για την οποία υπόσχεται ότι θα κάνει τέτοια δουλειά που θα μπορεί μέχρι και τα καταρρίψει το ρεκόρ της Porsche στο Nurburgring.

Πώς σας φαίνεται το σχέδιο του νεαρού; Σας μοιάζει για Lamborghini;

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center